CMS Cameron McKenna

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • CMS Cameron McKenna

Contactgegevens CMS Cameron McKenna: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CMS Cameron McKenna: address, phone, fax, email, website, opening hours

CMS Cameron McKenna

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 200; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 627 50 20 (+32-02 627 50 20) 02 627 50 20 (+32-02 627 50 20)

Fax (fax): 02 627 50 21 (+32-02 627 50 21) 02 627 50 21 (+32-02 627 50 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CMS Cameron McKenna: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CMS Cameron McKenna"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CMS Cameron McKenna"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CMS Cameron McKenna, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CMS Cameron McKenna. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CMS Cameron McKenna, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CMS Cameron McKenna. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CMS Cameron McKenna
Products information CMS Cameron McKenna

BTW identificatienummer (tax): BE05131958007
Ondernemingsnummer: 5629364013
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 495,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in CMS Cameron McKenna zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers - Foreign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CMS Cameron McKenna
(Get full report from official database of BE for CMS Cameron McKenna)

Aanvulling soorten activiteiten voor CMS Cameron McKenna
Addition kinds of activities for CMS Cameron McKenna

229906. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
336900. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
01749904. Sinaasappelbos | Orange grove
10999902. Bastnasietertsmijnbouw | Bastnasite ore mining
24991004. Marktmanden, hout | Market baskets, wood
34690400. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
36990502. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
41110000. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
59991103. Huisdier benodigdheden | Pet supplies

Werken bij CMS Cameron McKenna: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CMS Cameron McKenna: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CMS Cameron McKenna. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CMS Cameron McKenna. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Body2Win

    Type: Studentenjob

    JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van CMS Cameron McKenna in sociale netwerken
Look for responds of CMS Cameron McKenna in social networks

Lees alle opmerkingen voor CMS Cameron McKenna. Laat een reactie achter voor CMS Cameron McKenna. CMS Cameron McKenna bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CMS Cameron McKenna. Leave a respond for CMS Cameron McKenna. CMS Cameron McKenna on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CMS Cameron McKenna op de google maps. Adres en contacten CMS Cameron McKenna
Location of CMS Cameron McKenna on the google maps. Address and contacts of CMS Cameron McKenna

Andere gerelateerde bedrijven als come CMS Cameron McKenna CMS Cameron McKenna: Agnes Sorel | Société Immobilière Internationale SA | TRAVEL | Cant Wegsignalisatie NV | LEONCE VAN DER BEKEN

Other related companies as CMS Cameron McKenna: Agnes Sorel | Société Immobilière Internationale SA | TRAVEL | Cant Wegsignalisatie NV | LEONCE VAN DER BEKEN

CMS Cameron McKenna is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CMS Cameron McKenna, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05131958007. Het bedrijf CMS Cameron McKenna bevindt zich op het adres: Avenue Louise 200; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 495,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers - Foreign. Producten gemaakt in CMS Cameron McKenna zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CMS Cameron McKenna is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CMS Cameron McKenna is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CMS Cameron McKenna, openstaande posities, locatie van CMS Cameron McKenna op de kaart.

CMS Cameron McKenna is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CMS Cameron McKenna, company assigned to the tax number BE05131958007. The company CMS Cameron McKenna is located at the address: Avenue Louise 200; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 495,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers - Foreign. Products created in CMS Cameron McKenna were not found.
The main activity of CMS Cameron McKenna is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CMS Cameron McKenna is not available. You also can look at reviews of CMS Cameron McKenna, open positions, location of CMS Cameron McKenna on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CMS Cameron McKenna, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CMS Cameron McKenna, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CMS Cameron McKenna, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CMS Cameron McKenna, employees, financial statistics.