LEONCE VAN DER BEKEN

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • LEONCE VAN DER BEKEN
Private companiesMotor Freight Transportation • LEONCE VAN DER BEKEN

Contactgegevens LEONCE VAN DER BEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEONCE VAN DER BEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEONCE VAN DER BEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLLESTRAATJE 2; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93835938 (+32-93835938) 93835938 (+32-93835938)

Fax (fax): +32 (16) 862-79-26 +32 (16) 862-79-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEONCE VAN DER BEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEONCE VAN DER BEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEONCE VAN DER BEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEONCE VAN DER BEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEONCE VAN DER BEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEONCE VAN DER BEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEONCE VAN DER BEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEONCE VAN DER BEKEN
Products information LEONCE VAN DER BEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE06982604980
Ondernemingsnummer: 8466583251
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEONCE VAN DER BEKEN
(Get full report from official database of BE for LEONCE VAN DER BEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEONCE VAN DER BEKEN
Addition kinds of activities for LEONCE VAN DER BEKEN

356600. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
422101. Lift opslag | Elevator storage
09719900. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
17819900. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
38410103. Slit lampen (oogheelkundige goederen) | Slit lamps (ophthalmic goods)

Werken bij LEONCE VAN DER BEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEONCE VAN DER BEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEONCE VAN DER BEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEONCE VAN DER BEKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

 • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

 • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

  Type: Studentenjob

  De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

 • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JURI

  Type: Studentenjob

  Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

 • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

 • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

 • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Kales Airline Services

  Type: Vaste Job

  Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

Zoek naar antwoorden van LEONCE VAN DER BEKEN in sociale netwerken
Look for responds of LEONCE VAN DER BEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEONCE VAN DER BEKEN. Laat een reactie achter voor LEONCE VAN DER BEKEN. LEONCE VAN DER BEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEONCE VAN DER BEKEN. Leave a respond for LEONCE VAN DER BEKEN. LEONCE VAN DER BEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEONCE VAN DER BEKEN op de google maps. Adres en contacten LEONCE VAN DER BEKEN
Location of LEONCE VAN DER BEKEN on the google maps. Address and contacts of LEONCE VAN DER BEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEONCE VAN DER BEKEN LEONCE VAN DER BEKEN: BERNARD JONET | COMPAC | BANCONTAC-MISTER CASH | Deminor | Africom21

Other related companies as LEONCE VAN DER BEKEN: BERNARD JONET | COMPAC | BANCONTAC-MISTER CASH | Deminor | Africom21

LEONCE VAN DER BEKEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEONCE VAN DER BEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06982604980. Het bedrijf LEONCE VAN DER BEKEN bevindt zich op het adres: MOLLESTRAATJE 2; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 379,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEONCE VAN DER BEKEN is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEONCE VAN DER BEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEONCE VAN DER BEKEN, openstaande posities, locatie van LEONCE VAN DER BEKEN op de kaart.

LEONCE VAN DER BEKEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEONCE VAN DER BEKEN, company assigned to the tax number BE06982604980. The company LEONCE VAN DER BEKEN is located at the address: MOLLESTRAATJE 2; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 379,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEONCE VAN DER BEKEN is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEONCE VAN DER BEKEN is not available. You also can look at reviews of LEONCE VAN DER BEKEN, open positions, location of LEONCE VAN DER BEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEONCE VAN DER BEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEONCE VAN DER BEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEONCE VAN DER BEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEONCE VAN DER BEKEN, employees, financial statistics.