Vranckx Grasland

Contactgegevens Vranckx Grasland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vranckx Grasland: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vranckx Grasland

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schansstraat 26-28; 3582; Beringen (Koersel), België

Telefoon (phone): 011 42 46 34; 011 45 39 99 (+32-011 42 46 34; 011 45 39 99) 011 42 46 34; 011 45 39 99 (+32-011 42 46 34; 011 45 39 99)

Fax (fax): 011 42 46 34; 011 43 30 42 (+32-011 42 46 34; 011 43 30 42) 011 42 46 34; 011 43 30 42 (+32-011 42 46 34; 011 43 30 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vranckx Grasland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vranckx Grasland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vranckx Grasland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vranckx Grasland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vranckx Grasland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vranckx Grasland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vranckx Grasland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vranckx Grasland
Products information Vranckx Grasland

BTW identificatienummer (tax): BE03007476806
Ondernemingsnummer: 7267700195
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Irrigation systems

Product categorie (product category): Lawn mowers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vranckx Grasland
(Get full report from official database of BE for Vranckx Grasland)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vranckx Grasland
Addition kinds of activities for Vranckx Grasland

308899. Kunststof loodgieterij | Plastics plumbing fixtures, nec
20150501. Ganzen, verwerkt, NSK | Geese, processed, nsk
22210704. Twillingen, kunstmatige vezel | Twills, manmade fiber
23960403. Stempelwerkartikelen | Stamping fabric articles
24310107. Deuren, combinatie scherm-storm, hout | Doors, combination screen-storm, wood
24990303. Stepladders, hout | Stepladders, wood
76999911. Typewriter reparatie, inclusief elektrische | Typewriter repair, including electric
79480203. Dragstrip operatie | Dragstrip operation
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij Vranckx Grasland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vranckx Grasland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vranckx Grasland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vranckx Grasland. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Student JBC Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Vranckx Grasland in sociale netwerken
Look for responds of Vranckx Grasland in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vranckx Grasland. Laat een reactie achter voor Vranckx Grasland. Vranckx Grasland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vranckx Grasland. Leave a respond for Vranckx Grasland. Vranckx Grasland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vranckx Grasland op de google maps. Adres en contacten Vranckx Grasland
Location of Vranckx Grasland on the google maps. Address and contacts of Vranckx Grasland

Andere gerelateerde bedrijven als come Vranckx Grasland Vranckx Grasland: BAKKERIJ BROODMANDE | HAARMODE | Liefooghe G | Rotolux NV | MARC VANGILBERGEN

Other related companies as Vranckx Grasland: BAKKERIJ BROODMANDE | HAARMODE | Liefooghe G | Rotolux NV | MARC VANGILBERGEN

Vranckx Grasland is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vranckx Grasland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03007476806. Het bedrijf Vranckx Grasland bevindt zich op het adres: Schansstraat 26-28; 3582; Beringen (Koersel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawn mowers. Lijst met producten zijn Irrigation systems.
De hoofdactiviteit van Vranckx Grasland is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vranckx Grasland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vranckx Grasland, openstaande posities, locatie van Vranckx Grasland op de kaart.

Vranckx Grasland is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vranckx Grasland, company assigned to the tax number BE03007476806. The company Vranckx Grasland is located at the address: Schansstraat 26-28; 3582; Beringen (Koersel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawn mowers. List of products are Irrigation systems.
The main activity of Vranckx Grasland is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vranckx Grasland is not available. You also can look at reviews of Vranckx Grasland, open positions, location of Vranckx Grasland on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vranckx Grasland, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vranckx Grasland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vranckx Grasland, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vranckx Grasland, employees, financial statistics.