MDS DIRECT

Contactgegevens MDS DIRECT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MDS DIRECT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MDS DIRECT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eikenstraat 15; 2840; Rumst (Reet), België

Telefoon (phone): 03 888 82 13 (+32-03 888 82 13) 03 888 82 13 (+32-03 888 82 13)

Fax (fax): +32 (53) 422-77-29 +32 (53) 422-77-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MDS DIRECT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MDS DIRECT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MDS DIRECT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MDS DIRECT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MDS DIRECT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MDS DIRECT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MDS DIRECT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MDS DIRECT
Products information MDS DIRECT

BTW identificatienummer (tax): BE01452362060
Ondernemingsnummer: 2497985839
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in MDS DIRECT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawn mowers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MDS DIRECT
(Get full report from official database of BE for MDS DIRECT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MDS DIRECT
Addition kinds of activities for MDS DIRECT

154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
802101. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners
25149903. Kinderbedjes, huishouden: metaal | Cots, household: metal
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
35339903. Olieveldmachines en -uitrusting | Oil field machinery and equipment
57190105. Bestek | Cutlery

Werken bij MDS DIRECT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MDS DIRECT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MDS DIRECT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MDS DIRECT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Psycholoog voor volwassenen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde psycholoog die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van MDS DIRECT in sociale netwerken
Look for responds of MDS DIRECT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MDS DIRECT. Laat een reactie achter voor MDS DIRECT. MDS DIRECT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MDS DIRECT. Leave a respond for MDS DIRECT. MDS DIRECT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MDS DIRECT op de google maps. Adres en contacten MDS DIRECT
Location of MDS DIRECT on the google maps. Address and contacts of MDS DIRECT

Andere gerelateerde bedrijven als come MDS DIRECT MDS DIRECT: A.B.M.bvba BVBA | MOSTAARD WOSTIJN | V.C. SIPAVO | SHIH TZU DES FLEURS DE R?VE | K. BYL

Other related companies as MDS DIRECT: A.B.M.bvba BVBA | MOSTAARD WOSTIJN | V.C. SIPAVO | SHIH TZU DES FLEURS DE R?VE | K. BYL

MDS DIRECT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MDS DIRECT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01452362060. Het bedrijf MDS DIRECT bevindt zich op het adres: Eikenstraat 15; 2840; Rumst (Reet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawn mowers. Producten gemaakt in MDS DIRECT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MDS DIRECT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MDS DIRECT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MDS DIRECT, openstaande posities, locatie van MDS DIRECT op de kaart.

MDS DIRECT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MDS DIRECT, company assigned to the tax number BE01452362060. The company MDS DIRECT is located at the address: Eikenstraat 15; 2840; Rumst (Reet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawn mowers. Products created in MDS DIRECT were not found.
The main activity of MDS DIRECT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MDS DIRECT is not available. You also can look at reviews of MDS DIRECT, open positions, location of MDS DIRECT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MDS DIRECT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MDS DIRECT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MDS DIRECT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MDS DIRECT, employees, financial statistics.