Loos Tuinmachines NV

Contactgegevens Loos Tuinmachines NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loos Tuinmachines NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Loos Tuinmachines NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindedorp 46; 3990; Peer, België

Telefoon (phone): 011 79 15 29 (+32-011 79 15 29) 011 79 15 29 (+32-011 79 15 29)

Fax (fax): 011 79 31 88 (+32-011 79 31 88) 011 79 31 88 (+32-011 79 31 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loos Tuinmachines NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loos Tuinmachines NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loos Tuinmachines NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loos Tuinmachines NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loos Tuinmachines NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loos Tuinmachines NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loos Tuinmachines NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loos Tuinmachines NV
Products information Loos Tuinmachines NV

BTW identificatienummer (tax): BE02526000976
Ondernemingsnummer: 9052703857
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Garden & horticultural machines; Motor saws

Product categorie (product category): Lawn mowers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loos Tuinmachines NV
(Get full report from official database of BE for Loos Tuinmachines NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Loos Tuinmachines NV
Addition kinds of activities for Loos Tuinmachines NV

2251. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
13110301. Oliezandwinning | Oil sand mining
16230103. Installatie van olie en gaspijpleiding | Oil and gas pipeline construction
26219902. Kraft papier | Kraft paper
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
32920605. Wick, asbest | Wick, asbestos
51690202. aërosolen | Aerosols
59410201. Munitie | Ammunition

Werken bij Loos Tuinmachines NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loos Tuinmachines NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loos Tuinmachines NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loos Tuinmachines NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Verkoper non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Mol zijn we op zoek naar een verkoper voor 21u. Je wordt tewerkgesteld aan de textielafdeling. Jouw taken: je verwelkomt de klant je staat de klant bij met raad en daad je pakt de levering uit je vult de winkel aan

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

Zoek naar antwoorden van Loos Tuinmachines NV in sociale netwerken
Look for responds of Loos Tuinmachines NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loos Tuinmachines NV. Laat een reactie achter voor Loos Tuinmachines NV. Loos Tuinmachines NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loos Tuinmachines NV. Leave a respond for Loos Tuinmachines NV. Loos Tuinmachines NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loos Tuinmachines NV op de google maps. Adres en contacten Loos Tuinmachines NV
Location of Loos Tuinmachines NV on the google maps. Address and contacts of Loos Tuinmachines NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Loos Tuinmachines NV Loos Tuinmachines NV: MD TOITURE | Roches Fleuries (Aux) | TIENSE BRIDGE CLUB | Oud Westkapelle | Beaver software

Other related companies as Loos Tuinmachines NV: MD TOITURE | Roches Fleuries (Aux) | TIENSE BRIDGE CLUB | Oud Westkapelle | Beaver software

Loos Tuinmachines NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Loos Tuinmachines NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02526000976. Het bedrijf Loos Tuinmachines NV bevindt zich op het adres: Lindedorp 46; 3990; Peer. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawn mowers. Lijst met producten zijn Garden & horticultural machines; Motor saws.
De hoofdactiviteit van Loos Tuinmachines NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loos Tuinmachines NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loos Tuinmachines NV, openstaande posities, locatie van Loos Tuinmachines NV op de kaart.

Loos Tuinmachines NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Loos Tuinmachines NV, company assigned to the tax number BE02526000976. The company Loos Tuinmachines NV is located at the address: Lindedorp 46; 3990; Peer. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawn mowers. List of products are Garden & horticultural machines; Motor saws.
The main activity of Loos Tuinmachines NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Loos Tuinmachines NV is not available. You also can look at reviews of Loos Tuinmachines NV, open positions, location of Loos Tuinmachines NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loos Tuinmachines NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loos Tuinmachines NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loos Tuinmachines NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loos Tuinmachines NV, employees, financial statistics.