HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH
Private companiesMetal Mining • HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH

Contactgegevens HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijngaardveld 1; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 72 51 11 (+32-053 72 51 11) 053 72 51 11 (+32-053 72 51 11)

Fax (fax): 053 72 51 00 (+32-053 72 51 00) 053 72 51 00 (+32-053 72 51 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH
Products information HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH

BTW identificatienummer (tax): BE06164123535
Ondernemingsnummer: 5956207275
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Electric generators; Garages; Motors - Outboard; Garden & horticultural machines; Pumps - Water; Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes; Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Lawn mowers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH
(Get full report from official database of BE for HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH
Addition kinds of activities for HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH

147400. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
32910203. Pimpsteen en pumiciet schuurmiddel | Pumice and pumicite abrasive
34410101. Boot- en scheepsafdelingen, geprefabriceerde metalen | Boat and barge sections, prefabricated metal
35410105. Boorpersen | Drill presses
39110109. Rozenkransen of andere kleine religieuze artikelen, edelmetaal | Rosaries or other small religious articles, precious metal
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated

Werken bij HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH. Looking for open vacancies in other companies

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • Studenten orderpick/magazijnwerk gezocht regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Outbound in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: wegzetten van goederen en laden van vrachtwagens orderpicken en -packen scannen en labellen

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH in sociale netwerken
Look for responds of HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH. Laat een reactie achter voor HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH. HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH. Leave a respond for HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH. HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH op de google maps. Adres en contacten HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH
Location of HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH on the google maps. Address and contacts of HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH

Andere gerelateerde bedrijven als come HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH: COIFFURE MICHELLE | BOAT-EXPRESS | VAN MILEGHEM WALTER | CYCL?ODE PUBLICIT? | Thewissen O scrl

Other related companies as HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH: COIFFURE MICHELLE | BOAT-EXPRESS | VAN MILEGHEM WALTER | CYCL?ODE PUBLICIT? | Thewissen O scrl

HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06164123535. Het bedrijf HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH bevindt zich op het adres: Wijngaardveld 1; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawn mowers. Lijst met producten zijn Electric generators; Garages; Motors - Outboard; Garden & horticultural machines; Pumps - Water; Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes; Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH, openstaande posities, locatie van HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH, company assigned to the tax number BE06164123535. The company HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH is located at the address: Wijngaardveld 1; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawn mowers. List of products are Electric generators; Garages; Motors - Outboard; Garden & horticultural machines; Pumps - Water; Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes; Autombile concessionaires.
The main activity of HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH is not available. You also can look at reviews of HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH, open positions, location of HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONDA MOTOR EUROPE (NORTH) GMBH, employees, financial statistics.