HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA

Contactgegevens HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Raapstraat 27; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 227 98 92 (+32-09 227 98 92) 09 227 98 92 (+32-09 227 98 92)

Fax (fax): 09 227 19 07 (+32-09 227 19 07) 09 227 19 07 (+32-09 227 19 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA
Products information HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07701110839
Ondernemingsnummer: 7348175048
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Motor saws

Product categorie (product category): Lawn mowers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA
(Get full report from official database of BE for HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA
Addition kinds of activities for HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA

442400. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
806901. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
25910000. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
30690304. Bibs, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Bibs, vulcanized rubber or rubberized fabric
33130200. Ferroalliages | Ferroalloys
33560600. Titanium | Titanium
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair

Werken bij HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker slachthuis - dagwerk (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    o Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. o Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken. o Wij zijn op zoek naar een technieker die bereid is om vroeg op te staan en die graag de handen uit de mouwen steekt. o Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, maar geen must. Ook schoolverlaters krijgen bij ons altijd een kans om zich te bewijzen, mits ze over een goede ingesteldheid en motivatie beschikken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

    Regio: POLLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA. Laat een reactie achter voor HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA. HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA. Leave a respond for HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA. HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA op de google maps. Adres en contacten HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA
Location of HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA on the google maps. Address and contacts of HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA: CARINE ROEX | DE DEYN | ASS MARITIME SHIPP. AG. | VERZEKERINGEN DELA | S. GARCET

Other related companies as HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA: CARINE ROEX | DE DEYN | ASS MARITIME SHIPP. AG. | VERZEKERINGEN DELA | S. GARCET

HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07701110839. Het bedrijf HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA bevindt zich op het adres: Raapstraat 27; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawn mowers. Lijst met producten zijn Motor saws.
De hoofdactiviteit van HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA, openstaande posities, locatie van HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA, company assigned to the tax number BE07701110839. The company HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA is located at the address: Raapstraat 27; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawn mowers. List of products are Motor saws.
The main activity of HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA is not available. You also can look at reviews of HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA, open positions, location of HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA, employees, financial statistics.