Groen-Groen BVBA

Contactgegevens Groen-Groen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groen-Groen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groen-Groen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijnegemsteenweg 59B-61; 2970; Schilde ('s Gravenwezel), België

Telefoon (phone): 03 658 68 00 (+32-03 658 68 00) 03 658 68 00 (+32-03 658 68 00)

Fax (fax): 03 658 68 01 (+32-03 658 68 01) 03 658 68 01 (+32-03 658 68 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groen-Groen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groen-Groen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groen-Groen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groen-Groen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groen-Groen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groen-Groen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groen-Groen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groen-Groen BVBA
Products information Groen-Groen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01439727783
Ondernemingsnummer: 6143798828
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Motor saws

Product categorie (product category): Lawn mowers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groen-Groen BVBA
(Get full report from official database of BE for Groen-Groen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groen-Groen BVBA
Addition kinds of activities for Groen-Groen BVBA

265501. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
422200. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
516907. Chemische additieven | Chemical additives
592101. Wijn en bier | Wine and beer
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
35420101. Buigmachines | Bending machines
50130108. Automotive benodigdheden | Automotive supplies

Werken bij Groen-Groen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groen-Groen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groen-Groen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groen-Groen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Elektricien (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van Groen-Groen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Groen-Groen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groen-Groen BVBA. Laat een reactie achter voor Groen-Groen BVBA. Groen-Groen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groen-Groen BVBA. Leave a respond for Groen-Groen BVBA. Groen-Groen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groen-Groen BVBA op de google maps. Adres en contacten Groen-Groen BVBA
Location of Groen-Groen BVBA on the google maps. Address and contacts of Groen-Groen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Groen-Groen BVBA Groen-Groen BVBA: PAUL CREMERY | INSTITUUT ELYSEE | HENDRIK MUYLAERT | Cuppers R | Dubois Philippe

Other related companies as Groen-Groen BVBA: PAUL CREMERY | INSTITUUT ELYSEE | HENDRIK MUYLAERT | Cuppers R | Dubois Philippe

Groen-Groen BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Groen-Groen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439727783. Het bedrijf Groen-Groen BVBA bevindt zich op het adres: Wijnegemsteenweg 59B-61; 2970; Schilde ('s Gravenwezel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawn mowers. Lijst met producten zijn Motor saws.
De hoofdactiviteit van Groen-Groen BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groen-Groen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groen-Groen BVBA, openstaande posities, locatie van Groen-Groen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Groen-Groen BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Groen-Groen BVBA, company assigned to the tax number BE01439727783. The company Groen-Groen BVBA is located at the address: Wijnegemsteenweg 59B-61; 2970; Schilde ('s Gravenwezel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawn mowers. List of products are Motor saws.
The main activity of Groen-Groen BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Groen-Groen BVBA is not available. You also can look at reviews of Groen-Groen BVBA, open positions, location of Groen-Groen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groen-Groen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groen-Groen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groen-Groen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groen-Groen BVBA, employees, financial statistics.