Elen M

Contactgegevens Elen M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elen M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elen M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weyerstraat 43; 3850; Nieuwerkerken (Kozen), België

Telefoon (phone): 011 31 10 24 (+32-011 31 10 24) 011 31 10 24 (+32-011 31 10 24)

Fax (fax): 011 31 10 24 (+32-011 31 10 24) 011 31 10 24 (+32-011 31 10 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elen M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elen M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elen M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elen M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elen M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elen M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elen M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elen M
Products information Elen M

BTW identificatienummer (tax): BE07567901611
Ondernemingsnummer: 8026855468
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Garages

Product categorie (product category): Lawn mowers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elen M
(Get full report from official database of BE for Elen M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elen M
Addition kinds of activities for Elen M

3524. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
201300. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
33120500. Bar, staaf en draadproducten | Bar, rod, and wire products
34990104. Linnen, kluis en kluis: metaal | Linings, safe and vault: metal
51999918. Verpakkings materialen | Packaging materials
80729902. Kroon- en brugproductie | Crown and bridge production
82449904. Secretariaat | Secretarial school

Werken bij Elen M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elen M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elen M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elen M. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

Zoek naar antwoorden van Elen M in sociale netwerken
Look for responds of Elen M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elen M. Laat een reactie achter voor Elen M. Elen M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elen M. Leave a respond for Elen M. Elen M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elen M op de google maps. Adres en contacten Elen M
Location of Elen M on the google maps. Address and contacts of Elen M

Andere gerelateerde bedrijven als come Elen M Elen M: FEREMANS | HOOGMARTENS | FEDERALE POLITIE | GARAGE AUTO-CENTRA | Wuestenbergs T

Other related companies as Elen M: FEREMANS | HOOGMARTENS | FEDERALE POLITIE | GARAGE AUTO-CENTRA | Wuestenbergs T

Elen M is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elen M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07567901611. Het bedrijf Elen M bevindt zich op het adres: Weyerstraat 43; 3850; Nieuwerkerken (Kozen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 745,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawn mowers. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Elen M is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elen M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elen M, openstaande posities, locatie van Elen M op de kaart.

Elen M is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elen M, company assigned to the tax number BE07567901611. The company Elen M is located at the address: Weyerstraat 43; 3850; Nieuwerkerken (Kozen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 745,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawn mowers. List of products are Garages.
The main activity of Elen M is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Elen M is not available. You also can look at reviews of Elen M, open positions, location of Elen M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elen M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elen M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elen M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elen M, employees, financial statistics.