CHRISTIAN WAUTIER

Contactgegevens CHRISTIAN WAUTIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN WAUTIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN WAUTIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Mons 211; 6150; Anderlues, België

Telefoon (phone): 064 34 00 86 (+32-064 34 00 86) 064 34 00 86 (+32-064 34 00 86)

Fax (fax): +32 (3) 484-53-30 +32 (3) 484-53-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN WAUTIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN WAUTIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN WAUTIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN WAUTIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN WAUTIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN WAUTIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN WAUTIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN WAUTIER
Products information CHRISTIAN WAUTIER

BTW identificatienummer (tax): BE04903717041
Ondernemingsnummer: 3600463867
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CHRISTIAN WAUTIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawn mowers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN WAUTIER
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN WAUTIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN WAUTIER
Addition kinds of activities for CHRISTIAN WAUTIER

20990803. Aardappelen, gedroogd: verpakt met andere ingrediënten | Potatoes, dried: packaged with other ingredients
26790101. Ruiten, vezel (geperste pulp): uit aangekocht materiaal | Conduits, fiber (pressed pulp): from purchased material
28349903. Emulsies, farmaceutisch | Emulsions, pharmaceutical
58130203. Gentlemens club | Gentlemens club
76991703. Baksteenreiniging | Brick cleaning

Werken bij CHRISTIAN WAUTIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN WAUTIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN WAUTIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN WAUTIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Reinigingsoperator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN WAUTIER in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN WAUTIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN WAUTIER. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN WAUTIER. CHRISTIAN WAUTIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN WAUTIER. Leave a respond for CHRISTIAN WAUTIER. CHRISTIAN WAUTIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN WAUTIER op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN WAUTIER
Location of CHRISTIAN WAUTIER on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN WAUTIER

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN WAUTIER CHRISTIAN WAUTIER: Fashion store | Vercoflex | RODOLPHE LIMBOURG | K.S.K. DONK | STEVEN DEWAELE

Other related companies as CHRISTIAN WAUTIER: Fashion store | Vercoflex | RODOLPHE LIMBOURG | K.S.K. DONK | STEVEN DEWAELE

CHRISTIAN WAUTIER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN WAUTIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04903717041. Het bedrijf CHRISTIAN WAUTIER bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 211; 6150; Anderlues. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 544,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawn mowers. Producten gemaakt in CHRISTIAN WAUTIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN WAUTIER is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN WAUTIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN WAUTIER, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN WAUTIER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHRISTIAN WAUTIER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN WAUTIER, company assigned to the tax number BE04903717041. The company CHRISTIAN WAUTIER is located at the address: Chaussée de Mons 211; 6150; Anderlues. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 544,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawn mowers. Products created in CHRISTIAN WAUTIER were not found.
The main activity of CHRISTIAN WAUTIER is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN WAUTIER is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN WAUTIER, open positions, location of CHRISTIAN WAUTIER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN WAUTIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN WAUTIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN WAUTIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN WAUTIER, employees, financial statistics.