Blondiaux Ets

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Blondiaux Ets
Private companiesBusiness Services • Blondiaux Ets

Contactgegevens Blondiaux Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blondiaux Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blondiaux Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Albert I 54; 5070; Fosses-la-Ville, België

Telefoon (phone): 071 71 15 29 (+32-071 71 15 29) 071 71 15 29 (+32-071 71 15 29)

Fax (fax): 071 71 37 17 (+32-071 71 37 17) 071 71 37 17 (+32-071 71 37 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blondiaux Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blondiaux Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blondiaux Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blondiaux Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blondiaux Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blondiaux Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blondiaux Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blondiaux Ets
Products information Blondiaux Ets

BTW identificatienummer (tax): BE05004241943
Ondernemingsnummer: 4331604003
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 809,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Motor saws

Product categorie (product category): Lawn mowers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blondiaux Ets
(Get full report from official database of BE for Blondiaux Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blondiaux Ets
Addition kinds of activities for Blondiaux Ets

769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
20350111. Worcestershire saus | Worcestershire sauce
33130103. spiegelijzer | Spiegeleisen
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
35590401. Chemische machines en uitrusting | Chemical machinery and equipment
51429900. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
51490503. Minerale of bronwaterbotteling | Mineral or spring water bottling
91210401. Wetgevende instanties, federale overheid | Legislative bodies, federal government

Werken bij Blondiaux Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blondiaux Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blondiaux Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blondiaux Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Jobstudent medewerker frituur (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FRITUUR EUGENE

    Type: Studentenjob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen en klaarmaken vlees bakken salades voorbereiden broodjes beleggen

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

Zoek naar antwoorden van Blondiaux Ets in sociale netwerken
Look for responds of Blondiaux Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blondiaux Ets. Laat een reactie achter voor Blondiaux Ets. Blondiaux Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blondiaux Ets. Leave a respond for Blondiaux Ets. Blondiaux Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blondiaux Ets op de google maps. Adres en contacten Blondiaux Ets
Location of Blondiaux Ets on the google maps. Address and contacts of Blondiaux Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Blondiaux Ets Blondiaux Ets: GROEP ARGENTA | LIBRAIRIE CRICRI | ALICE DE BACKER | HAIR COIF | Thomassen I

Other related companies as Blondiaux Ets: GROEP ARGENTA | LIBRAIRIE CRICRI | ALICE DE BACKER | HAIR COIF | Thomassen I

Blondiaux Ets is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blondiaux Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05004241943. Het bedrijf Blondiaux Ets bevindt zich op het adres: Avenue Albert I 54; 5070; Fosses-la-Ville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 809,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawn mowers. Lijst met producten zijn Motor saws.
De hoofdactiviteit van Blondiaux Ets is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blondiaux Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blondiaux Ets, openstaande posities, locatie van Blondiaux Ets op de kaart.

Blondiaux Ets is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blondiaux Ets, company assigned to the tax number BE05004241943. The company Blondiaux Ets is located at the address: Avenue Albert I 54; 5070; Fosses-la-Ville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 809,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawn mowers. List of products are Motor saws.
The main activity of Blondiaux Ets is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Blondiaux Ets is not available. You also can look at reviews of Blondiaux Ets, open positions, location of Blondiaux Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blondiaux Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blondiaux Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blondiaux Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blondiaux Ets, employees, financial statistics.