Roch M

Contactgegevens Roch M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roch M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roch M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Pêcherie 13; 4570; Marchin (Vyle-et-Tharoul), België

Telefoon (phone): 085 41 22 72 (+32-085 41 22 72) 085 41 22 72 (+32-085 41 22 72)

Fax (fax): +32 (63) 607-30-28 +32 (63) 607-30-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roch M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roch M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roch M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roch M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roch M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roch M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roch M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roch M
Products information Roch M

BTW identificatienummer (tax): BE03083007812
Ondernemingsnummer: 4841644287
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Roch M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roch M
(Get full report from official database of BE for Roch M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roch M
Addition kinds of activities for Roch M

615902. Apparatuur- en voertuigfinancieringsmaatschappijen | Equipment and vehicle finance leasing companies
14460000. Industrieel zand | Industrial sand
22999901. Breedgeweven stoffen: linnen, jute, hennep en ramie | Broadwoven fabrics: linen, jute, hemp, and ramie
26719904. Harsbestendig geïmpregneerd papier voor verpakking | Resinous impregnated paper for packaging
28249913. Saran vezels | Saran fibers
37140125. Waterpomp, motorvoertuig | Water pump, motor vehicle
49240200. Gaskrachters | Gas power marketers
50640303. Ventilators, huishouden: elektrisch | Fans, household: electric
76410102. opnieuw bekleden | Reupholstery

Werken bij Roch M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roch M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roch M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roch M. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van Roch M in sociale netwerken
Look for responds of Roch M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roch M. Laat een reactie achter voor Roch M. Roch M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roch M. Leave a respond for Roch M. Roch M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roch M op de google maps. Adres en contacten Roch M
Location of Roch M on the google maps. Address and contacts of Roch M

Andere gerelateerde bedrijven als come Roch M Roch M: ROGER SIMONS | VERONIQUE VAN DIJCK | R'FLEX BC | C. LORENT | MOBISTAR CENTER MOBCOM

Other related companies as Roch M: ROGER SIMONS | VERONIQUE VAN DIJCK | R'FLEX BC | C. LORENT | MOBISTAR CENTER MOBCOM

Roch M is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roch M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03083007812. Het bedrijf Roch M bevindt zich op het adres: Rue de la Pêcherie 13; 4570; Marchin (Vyle-et-Tharoul). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Law consultants. Producten gemaakt in Roch M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roch M is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roch M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roch M, openstaande posities, locatie van Roch M op de kaart.

Roch M is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roch M, company assigned to the tax number BE03083007812. The company Roch M is located at the address: Rue de la Pêcherie 13; 4570; Marchin (Vyle-et-Tharoul). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Law consultants. Products created in Roch M were not found.
The main activity of Roch M is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Roch M is not available. You also can look at reviews of Roch M, open positions, location of Roch M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roch M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roch M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roch M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roch M, employees, financial statistics.