MOBISTAR CENTER MOBCOM

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • MOBISTAR CENTER MOBCOM
Private companiesUnited States Postal Service • MOBISTAR CENTER MOBCOM

Contactgegevens MOBISTAR CENTER MOBCOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER MOBCOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER MOBCOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD WALTER DE MARVIS 22; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69847854 (+32-69847854) 69847854 (+32-69847854)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER MOBCOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER MOBCOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER MOBCOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER MOBCOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER MOBCOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER MOBCOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER MOBCOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER MOBCOM
Products information MOBISTAR CENTER MOBCOM

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones.. Produits: Accessoires de T茅l茅phonie, T茅l茅phones Mobiles, T茅l茅phones, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs.. Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques, T茅l茅phones, Equipement de T茅l茅communications. Services: Service d'Entretien, Service de R茅parations.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Services de t茅l茅communications. Syst猫mes de t茅l茅communications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER MOBCOM
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER MOBCOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER MOBCOM
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER MOBCOM

367402. Geïntegreerde schakelingen, halfgeleidernetwerken, enz. | Integrated circuits, semiconductor networks, etc.
824902. Business training services | Business training services
37649903. Voortstuwingseenheden voor begeleide raketten en ruimtevaartuigen | Propulsion units for guided missiles and space vehicles
38410401. Anesthesie apparaat | Anesthesia apparatus
39429901. Gevulde speelgoed, inclusief dieren | Stuffed toys, including animals

Werken bij MOBISTAR CENTER MOBCOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER MOBCOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER MOBCOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER MOBCOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • Ploegbaas dakwerken (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dakdichtingswerken. Wegens hun aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar een ploegbaas/voorman dakwerken (M/V). Taakomschrijving: Je voert de nodige dakwerkzaamheden uit Je stuurt jouw collega's aan Je rapporteert aan de werfleider

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Diëtiste (zelfstandig) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde diëtiste die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk voor medische beroepen.

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER MOBCOM in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER MOBCOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER MOBCOM. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER MOBCOM. MOBISTAR CENTER MOBCOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER MOBCOM. Leave a respond for MOBISTAR CENTER MOBCOM. MOBISTAR CENTER MOBCOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER MOBCOM op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER MOBCOM
Location of MOBISTAR CENTER MOBCOM on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER MOBCOM

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER MOBCOM MOBISTAR CENTER MOBCOM: VCLB-CENTRUM | PASCAL | ARIZONA SPRL | L. BOGAERT | Schokkele

Other related companies as MOBISTAR CENTER MOBCOM: VCLB-CENTRUM | PASCAL | ARIZONA SPRL | L. BOGAERT | Schokkele

MOBISTAR CENTER MOBCOM is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER MOBCOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf MOBISTAR CENTER MOBCOM bevindt zich op het adres: BOULEVARD WALTER DE MARVIS 22; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Services de t茅l茅communications. Syst猫mes de t茅l茅communications. Lijst met producten zijn Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones.. Produits: Accessoires de T茅l茅phonie, T茅l茅phones Mobiles, T茅l茅phones, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs.. Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques, T茅l茅phones, Equipement de T茅l茅communications. Services: Service d'Entretien, Service de R茅parations..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER MOBCOM is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER MOBCOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER MOBCOM, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER MOBCOM op de kaart.

MOBISTAR CENTER MOBCOM is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER MOBCOM, company assigned to the tax number BE05940002441. The company MOBISTAR CENTER MOBCOM is located at the address: BOULEVARD WALTER DE MARVIS 22; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Services de t茅l茅communications. Syst猫mes de t茅l茅communications. List of products are Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones.. Produits: Accessoires de T茅l茅phonie, T茅l茅phones Mobiles, T茅l茅phones, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs.. Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques, T茅l茅phones, Equipement de T茅l茅communications. Services: Service d'Entretien, Service de R茅parations..
The main activity of MOBISTAR CENTER MOBCOM is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER MOBCOM is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER MOBCOM, open positions, location of MOBISTAR CENTER MOBCOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER MOBCOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER MOBCOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER MOBCOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER MOBCOM, employees, financial statistics.