Fiskaal Advieskantoor BVBA

Contactgegevens Fiskaal Advieskantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiskaal Advieskantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiskaal Advieskantoor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Knapzak 11; 3210; Lubbeek (Linden), België

Telefoon (phone): 016 62 29 01 (+32-016 62 29 01) 016 62 29 01 (+32-016 62 29 01)

Fax (fax): 016 62 20 31 (+32-016 62 20 31) 016 62 20 31 (+32-016 62 20 31)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiskaal Advieskantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiskaal Advieskantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiskaal Advieskantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiskaal Advieskantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiskaal Advieskantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiskaal Advieskantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiskaal Advieskantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiskaal Advieskantoor BVBA
Products information Fiskaal Advieskantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02070617675
Ondernemingsnummer: 8199615478
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Fiduciairies

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiskaal Advieskantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Fiskaal Advieskantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiskaal Advieskantoor BVBA
Addition kinds of activities for Fiskaal Advieskantoor BVBA

7361. Uitzendbureaus | Employment agencies
07220302. Katoen, machine oogstdiensten | Cotton, machine harvesting services
23690101. Culottes: meisjes en kinderen | Culottes: girls' and children's
27110101. Commercieel drukwerk en krantenuitgeverijen gecombineerd | Commercial printing and newspaper publishing combined
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
28999903. Antiscalingverbindingen, boiler | Antiscaling compounds, boiler
35319901. Luchtwerkplatforms: hydraulisch / elektrisch. | Aerial work platforms: hydraulic/elec. truck/carrier mounted
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus

Werken bij Fiskaal Advieskantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiskaal Advieskantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiskaal Advieskantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiskaal Advieskantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

Zoek naar antwoorden van Fiskaal Advieskantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fiskaal Advieskantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiskaal Advieskantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Fiskaal Advieskantoor BVBA. Fiskaal Advieskantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiskaal Advieskantoor BVBA. Leave a respond for Fiskaal Advieskantoor BVBA. Fiskaal Advieskantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiskaal Advieskantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Fiskaal Advieskantoor BVBA
Location of Fiskaal Advieskantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Fiskaal Advieskantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiskaal Advieskantoor BVBA Fiskaal Advieskantoor BVBA: ELSE BLOMMAERS | FUSIREF | Spriet Development BVBA | A B SUPER TROPICAL | GEEROMS AMANT BVBA

Other related companies as Fiskaal Advieskantoor BVBA: ELSE BLOMMAERS | FUSIREF | Spriet Development BVBA | A B SUPER TROPICAL | GEEROMS AMANT BVBA

Fiskaal Advieskantoor BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiskaal Advieskantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02070617675. Het bedrijf Fiskaal Advieskantoor BVBA bevindt zich op het adres: Knapzak 11; 3210; Lubbeek (Linden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Law consultants. Lijst met producten zijn Fiduciairies.
De hoofdactiviteit van Fiskaal Advieskantoor BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiskaal Advieskantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiskaal Advieskantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Fiskaal Advieskantoor BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fiskaal Advieskantoor BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fiskaal Advieskantoor BVBA, company assigned to the tax number BE02070617675. The company Fiskaal Advieskantoor BVBA is located at the address: Knapzak 11; 3210; Lubbeek (Linden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Law consultants. List of products are Fiduciairies.
The main activity of Fiskaal Advieskantoor BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiskaal Advieskantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Fiskaal Advieskantoor BVBA, open positions, location of Fiskaal Advieskantoor BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiskaal Advieskantoor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiskaal Advieskantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiskaal Advieskantoor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiskaal Advieskantoor BVBA, employees, financial statistics.