Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC

Contactgegevens Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondesteenweg 476; 9070; Destelbergen, België

Telefoon (phone): 09 238 30 89 (+32-09 238 30 89) 09 238 30 89 (+32-09 238 30 89)

Fax (fax): 09 238 30 91 (+32-09 238 30 91) 09 238 30 91 (+32-09 238 30 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC
Products information Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC

BTW identificatienummer (tax): BE02686950683
Ondernemingsnummer: 6042999267
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 438,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC
(Get full report from official database of BE for Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC
Addition kinds of activities for Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC

175199. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
28430201. Lederafwerking | Leather finishing agents
32550303. Vuursteen, klei | Firebrick, clay
32640000. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
34690200. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
35539906. Draaien, houten draaien: inclusief accessoires | Lathes, wood turning: including accessories
86210102. Gezondheidsvereniging | Health association

Werken bij Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: VOKANS

    Type: Vaste Job

    Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Werfreserve

    FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC in sociale netwerken
Look for responds of Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC. Laat een reactie achter voor Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC. Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC. Leave a respond for Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC. Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC op de google maps. Adres en contacten Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC
Location of Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC on the google maps. Address and contacts of Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC

Andere gerelateerde bedrijven als come Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC: Demitri | FA. LYSSENS-DANNEBOOM | Butstraen Mieke | METYS | Ad Hoc company s.a.

Other related companies as Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC: Demitri | FA. LYSSENS-DANNEBOOM | Butstraen Mieke | METYS | Ad Hoc company s.a.

Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02686950683. Het bedrijf Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC bevindt zich op het adres: Dendermondesteenweg 476; 9070; Destelbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 438,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Law consultants. Producten gemaakt in Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC, openstaande posities, locatie van Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC op de kaart.

Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC, company assigned to the tax number BE02686950683. The company Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC is located at the address: Dendermondesteenweg 476; 9070; Destelbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 438,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Law consultants. Products created in Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC were not found.
The main activity of Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC is not available. You also can look at reviews of Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC, open positions, location of Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colpaert-Kaufmann Boekhoudkantoor PKC, employees, financial statistics.