BCL Fiducia SPRL

Contactgegevens BCL Fiducia SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BCL Fiducia SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BCL Fiducia SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Louis Schmidt 45 Box 6; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 734 95 74 (+32-02 734 95 74) 02 734 95 74 (+32-02 734 95 74)

Fax (fax): +32 (10) 491-40-14 +32 (10) 491-40-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BCL Fiducia SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BCL Fiducia SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BCL Fiducia SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BCL Fiducia SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BCL Fiducia SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BCL Fiducia SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BCL Fiducia SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BCL Fiducia SPRL
Products information BCL Fiducia SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05536529541
Ondernemingsnummer: 4514526367
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Bookkeepers

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BCL Fiducia SPRL
(Get full report from official database of BE for BCL Fiducia SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BCL Fiducia SPRL
Addition kinds of activities for BCL Fiducia SPRL

142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
836199. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec
23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
28330105. Organische farmaceutische chemicaliën: bulk, ongecompliceerd | Organic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
32720700. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
36639906. Mobiele communicatieapparatuur | Mobile communication equipment
38420304. Modellen, anatomisch | Models, anatomical

Werken bij BCL Fiducia SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BCL Fiducia SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BCL Fiducia SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BCL Fiducia SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

  • Commercieel medewerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zonnebeke zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker. 

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van BCL Fiducia SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BCL Fiducia SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BCL Fiducia SPRL. Laat een reactie achter voor BCL Fiducia SPRL. BCL Fiducia SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BCL Fiducia SPRL. Leave a respond for BCL Fiducia SPRL. BCL Fiducia SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BCL Fiducia SPRL op de google maps. Adres en contacten BCL Fiducia SPRL
Location of BCL Fiducia SPRL on the google maps. Address and contacts of BCL Fiducia SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BCL Fiducia SPRL BCL Fiducia SPRL: LASHING INTERNATIONAL BVBA | JULES MONFORT | KOEN CELIS | Afschrift Geertje | Baudewyn Wim

Other related companies as BCL Fiducia SPRL: LASHING INTERNATIONAL BVBA | JULES MONFORT | KOEN CELIS | Afschrift Geertje | Baudewyn Wim

BCL Fiducia SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BCL Fiducia SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05536529541. Het bedrijf BCL Fiducia SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard Louis Schmidt 45 Box 6; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Law consultants. Lijst met producten zijn Bookkeepers.
De hoofdactiviteit van BCL Fiducia SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BCL Fiducia SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BCL Fiducia SPRL, openstaande posities, locatie van BCL Fiducia SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BCL Fiducia SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BCL Fiducia SPRL, company assigned to the tax number BE05536529541. The company BCL Fiducia SPRL is located at the address: Boulevard Louis Schmidt 45 Box 6; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Law consultants. List of products are Bookkeepers.
The main activity of BCL Fiducia SPRL is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BCL Fiducia SPRL is not available. You also can look at reviews of BCL Fiducia SPRL, open positions, location of BCL Fiducia SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BCL Fiducia SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BCL Fiducia SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BCL Fiducia SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BCL Fiducia SPRL, employees, financial statistics.