ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA
Private companiesCoal Mining • ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA

Contactgegevens ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guido Gezellelaan 113; 3550; Heusden-Zolder (Heusden), België

Telefoon (phone): 011 42 20 44 (+32-011 42 20 44) 011 42 20 44 (+32-011 42 20 44)

Fax (fax): 011 42 38 64 (+32-011 42 38 64) 011 42 38 64 (+32-011 42 38 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA
Products information ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04871307373
Ondernemingsnummer: 3561462402
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA
(Get full report from official database of BE for ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA
Addition kinds of activities for ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA

329202. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
33310206. Ingots en ingots bars (primair), koper | Ingots and ingot bars (primary), copper
36340506. Haardroger, elektrisch | Hair dryers, electric
37210000. vliegtuig | Aircraft
38419900. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
44240000. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
50940105. Edelstenen (edelstenen), nec | Precious stones (gems), nec
76992500. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services

Werken bij ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA. Laat een reactie achter voor ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA. ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA. Leave a respond for ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA. ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA op de google maps. Adres en contacten ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA
Location of ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA on the google maps. Address and contacts of ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA: PARFUMERIE ADONIS | VITRONAM | Sneeuwwitje | PHILIPPE GILSON | GILLET RENE ET JEAN-MARIE

Other related companies as ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA: PARFUMERIE ADONIS | VITRONAM | Sneeuwwitje | PHILIPPE GILSON | GILLET RENE ET JEAN-MARIE

ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04871307373. Het bedrijf ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA bevindt zich op het adres: Guido Gezellelaan 113; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Law consultants. Producten gemaakt in ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA, openstaande posities, locatie van ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA op de kaart.

ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA, company assigned to the tax number BE04871307373. The company ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA is located at the address: Guido Gezellelaan 113; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Law consultants. Products created in ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA were not found.
The main activity of ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA is not available. You also can look at reviews of ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA, open positions, location of ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCOUNTANTS ZANDECKI BVBA, employees, financial statistics.