Wasserij Stabroek BVBA

Contactgegevens Wasserij Stabroek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wasserij Stabroek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wasserij Stabroek BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Abtsdreef 13; 2940; Stabroek, België

Telefoon (phone): 03 568 61 98 (+32-03 568 61 98) 03 568 61 98 (+32-03 568 61 98)

Fax (fax): +32 (86) 402-12-24 +32 (86) 402-12-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wasserij Stabroek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wasserij Stabroek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wasserij Stabroek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wasserij Stabroek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wasserij Stabroek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wasserij Stabroek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wasserij Stabroek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wasserij Stabroek BVBA
Products information Wasserij Stabroek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09663818359
Ondernemingsnummer: 4066009521
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Dry cleaners & dyers - Machinery & equipment

Product categorie (product category): Laundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wasserij Stabroek BVBA
(Get full report from official database of BE for Wasserij Stabroek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wasserij Stabroek BVBA
Addition kinds of activities for Wasserij Stabroek BVBA

09710100. Speldiensten | Game services
20130205. Ham, geroosterd: Uit gekocht vlees | Ham, roasted: from purchased meat
20370200. Fruitsappen | Fruit juices
35419903. Elektrolytische metalen snijwerktuigen | Electrolytic metal cutting machine tools
36480200. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
51490309. sauzen | Sauces

Werken bij Wasserij Stabroek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wasserij Stabroek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wasserij Stabroek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wasserij Stabroek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student telesales in de pharmaceutische sector - NL of FR (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: RANDSTAD OFFICE VILVOORDE

    Type: Studentenjob

    opbellen van apothekers voor een actie rond geneesmiddelen geneesmiddelen voorstellen promotieactie toelichten verslag van de gesprekken opmaken order invoeren

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

Zoek naar antwoorden van Wasserij Stabroek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wasserij Stabroek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wasserij Stabroek BVBA. Laat een reactie achter voor Wasserij Stabroek BVBA. Wasserij Stabroek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wasserij Stabroek BVBA. Leave a respond for Wasserij Stabroek BVBA. Wasserij Stabroek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wasserij Stabroek BVBA op de google maps. Adres en contacten Wasserij Stabroek BVBA
Location of Wasserij Stabroek BVBA on the google maps. Address and contacts of Wasserij Stabroek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wasserij Stabroek BVBA Wasserij Stabroek BVBA: Biocontrol BVBA | VC GO PASS BRABANT LENNIK | CHEZ FRANCINE | GINO VERSAVEL | c/o CEIA Benelux S.A.

Other related companies as Wasserij Stabroek BVBA: Biocontrol BVBA | VC GO PASS BRABANT LENNIK | CHEZ FRANCINE | GINO VERSAVEL | c/o CEIA Benelux S.A.

Wasserij Stabroek BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wasserij Stabroek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09663818359. Het bedrijf Wasserij Stabroek BVBA bevindt zich op het adres: Abtsdreef 13; 2940; Stabroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Laundries. Lijst met producten zijn Dry cleaners & dyers - Machinery & equipment.
De hoofdactiviteit van Wasserij Stabroek BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wasserij Stabroek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wasserij Stabroek BVBA, openstaande posities, locatie van Wasserij Stabroek BVBA op de kaart.

Wasserij Stabroek BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wasserij Stabroek BVBA, company assigned to the tax number BE09663818359. The company Wasserij Stabroek BVBA is located at the address: Abtsdreef 13; 2940; Stabroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Laundries. List of products are Dry cleaners & dyers - Machinery & equipment.
The main activity of Wasserij Stabroek BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wasserij Stabroek BVBA is not available. You also can look at reviews of Wasserij Stabroek BVBA, open positions, location of Wasserij Stabroek BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wasserij Stabroek BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wasserij Stabroek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wasserij Stabroek BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wasserij Stabroek BVBA, employees, financial statistics.