WASSERIJ FLANDRIA

Contactgegevens WASSERIJ FLANDRIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSERIJ FLANDRIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSERIJ FLANDRIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ruddervoordsestraat 6; 8210; Zedelgem, België

Telefoon (phone): 050 20 91 32 (+32-050 20 91 32) 050 20 91 32 (+32-050 20 91 32)

Fax (fax): +32 (15) 710-81-91 +32 (15) 710-81-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSERIJ FLANDRIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSERIJ FLANDRIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSERIJ FLANDRIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSERIJ FLANDRIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSERIJ FLANDRIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSERIJ FLANDRIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSERIJ FLANDRIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSERIJ FLANDRIA
Products information WASSERIJ FLANDRIA

BTW identificatienummer (tax): BE05414581298
Ondernemingsnummer: 8791503906
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Cleaners & dyers

Product categorie (product category): Laundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSERIJ FLANDRIA
(Get full report from official database of BE for WASSERIJ FLANDRIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSERIJ FLANDRIA
Addition kinds of activities for WASSERIJ FLANDRIA

329101. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
25310400. Stadionmeubilair | Stadium furniture
27960203. Stalen lijngravering, voor de drukkerij | Steel line engraving, for the printing trade
37249911. Pompen, vliegtuigmotor | Pumps, aircraft engine
38120118. Horizon vluchtindicatoren | Horizon flight indicators
39420103. Dolls, behalve gevulde speelgoed dieren | Dolls, except stuffed toy animals
39530102. Datum postzegels, hand: rubber of metaal | Date stamps, hand: rubber or metal
41510000. Schoolbussen | School buses

Werken bij WASSERIJ FLANDRIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSERIJ FLANDRIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSERIJ FLANDRIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSERIJ FLANDRIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Haacht Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van WASSERIJ FLANDRIA in sociale netwerken
Look for responds of WASSERIJ FLANDRIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSERIJ FLANDRIA. Laat een reactie achter voor WASSERIJ FLANDRIA. WASSERIJ FLANDRIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSERIJ FLANDRIA. Leave a respond for WASSERIJ FLANDRIA. WASSERIJ FLANDRIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSERIJ FLANDRIA op de google maps. Adres en contacten WASSERIJ FLANDRIA
Location of WASSERIJ FLANDRIA on the google maps. Address and contacts of WASSERIJ FLANDRIA

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSERIJ FLANDRIA WASSERIJ FLANDRIA: Van Cauwenberge G | PWA MERELBEKE | De Cock Florence | DIDIER VERGOUWEN | Degroote S

Other related companies as WASSERIJ FLANDRIA: Van Cauwenberge G | PWA MERELBEKE | De Cock Florence | DIDIER VERGOUWEN | Degroote S

WASSERIJ FLANDRIA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSERIJ FLANDRIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05414581298. Het bedrijf WASSERIJ FLANDRIA bevindt zich op het adres: Ruddervoordsestraat 6; 8210; Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Laundries. Lijst met producten zijn Cleaners & dyers.
De hoofdactiviteit van WASSERIJ FLANDRIA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSERIJ FLANDRIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSERIJ FLANDRIA, openstaande posities, locatie van WASSERIJ FLANDRIA op de kaart.

WASSERIJ FLANDRIA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSERIJ FLANDRIA, company assigned to the tax number BE05414581298. The company WASSERIJ FLANDRIA is located at the address: Ruddervoordsestraat 6; 8210; Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Laundries. List of products are Cleaners & dyers.
The main activity of WASSERIJ FLANDRIA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSERIJ FLANDRIA is not available. You also can look at reviews of WASSERIJ FLANDRIA, open positions, location of WASSERIJ FLANDRIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSERIJ FLANDRIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSERIJ FLANDRIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSERIJ FLANDRIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSERIJ FLANDRIA, employees, financial statistics.