Wasserij Denen

Contactgegevens Wasserij Denen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wasserij Denen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wasserij Denen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Denen 7; 9080; Lochristi, België

Telefoon (phone): 09 355 51 05 (+32-09 355 51 05) 09 355 51 05 (+32-09 355 51 05)

Fax (fax): +32 (51) 910-18-64 +32 (51) 910-18-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wasserij Denen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wasserij Denen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wasserij Denen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wasserij Denen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wasserij Denen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wasserij Denen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wasserij Denen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wasserij Denen
Products information Wasserij Denen

BTW identificatienummer (tax): BE04327758789
Ondernemingsnummer: 8780242919
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Wasserij Denen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wasserij Denen
(Get full report from official database of BE for Wasserij Denen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wasserij Denen
Addition kinds of activities for Wasserij Denen

358505. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
17999921. Grave opgraving | Grave excavation
22310210. Worsted stoffen, breedgeweven | Worsted fabrics, broadwoven
25910300. Venster tinten | Window shades
50659905. Radar detectoren | Radar detectors

Werken bij Wasserij Denen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wasserij Denen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wasserij Denen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wasserij Denen. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

Zoek naar antwoorden van Wasserij Denen in sociale netwerken
Look for responds of Wasserij Denen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wasserij Denen. Laat een reactie achter voor Wasserij Denen. Wasserij Denen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wasserij Denen. Leave a respond for Wasserij Denen. Wasserij Denen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wasserij Denen op de google maps. Adres en contacten Wasserij Denen
Location of Wasserij Denen on the google maps. Address and contacts of Wasserij Denen

Andere gerelateerde bedrijven als come Wasserij Denen Wasserij Denen: V.D. RACING | KAREL VERGAUWEN | Mantec | Bachy V | Legein-Bart Free BVBA

Other related companies as Wasserij Denen: V.D. RACING | KAREL VERGAUWEN | Mantec | Bachy V | Legein-Bart Free BVBA

Wasserij Denen is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wasserij Denen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04327758789. Het bedrijf Wasserij Denen bevindt zich op het adres: Denen 7; 9080; Lochristi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 780,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Laundries. Producten gemaakt in Wasserij Denen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wasserij Denen is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wasserij Denen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wasserij Denen, openstaande posities, locatie van Wasserij Denen op de kaart.

Wasserij Denen is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wasserij Denen, company assigned to the tax number BE04327758789. The company Wasserij Denen is located at the address: Denen 7; 9080; Lochristi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 780,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Laundries. Products created in Wasserij Denen were not found.
The main activity of Wasserij Denen is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wasserij Denen is not available. You also can look at reviews of Wasserij Denen, open positions, location of Wasserij Denen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wasserij Denen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wasserij Denen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wasserij Denen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wasserij Denen, employees, financial statistics.