LAVOIR DE BARISART-SPA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • LAVOIR DE BARISART-SPA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • LAVOIR DE BARISART-SPA

Contactgegevens LAVOIR DE BARISART-SPA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAVOIR DE BARISART-SPA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAVOIR DE BARISART-SPA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Abattoir 12; 4900; Spa, België

Telefoon (phone): 087 77 26 62; 0495 36 32 06 (+32-087 77 26 62; 0495 36 32 06) 087 77 26 62; 0495 36 32 06 (+32-087 77 26 62; 0495 36 32 06)

Fax (fax): 087 77 42 69; 087 77 26 62 (+32-087 77 42 69; 087 77 26 62) 087 77 42 69; 087 77 26 62 (+32-087 77 42 69; 087 77 26 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAVOIR DE BARISART-SPA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAVOIR DE BARISART-SPA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAVOIR DE BARISART-SPA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAVOIR DE BARISART-SPA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAVOIR DE BARISART-SPA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAVOIR DE BARISART-SPA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAVOIR DE BARISART-SPA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAVOIR DE BARISART-SPA
Products information LAVOIR DE BARISART-SPA

BTW identificatienummer (tax): BE05758178710
Ondernemingsnummer: 5315155029
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Laundries - Self service

Product categorie (product category): Laundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAVOIR DE BARISART-SPA
(Get full report from official database of BE for LAVOIR DE BARISART-SPA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAVOIR DE BARISART-SPA
Addition kinds of activities for LAVOIR DE BARISART-SPA

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
17110405. Warmteverwarming en airconditioning aannemer | Warm air heating and air conditioning contractor
23960203. Passementeries | Passementeries
32290502. Tubing, glas | Tubing, glass
87340201. Automobiel beproeven en testen van grond | Automobile proving and testing ground

Werken bij LAVOIR DE BARISART-SPA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAVOIR DE BARISART-SPA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAVOIR DE BARISART-SPA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAVOIR DE BARISART-SPA. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van LAVOIR DE BARISART-SPA in sociale netwerken
Look for responds of LAVOIR DE BARISART-SPA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAVOIR DE BARISART-SPA. Laat een reactie achter voor LAVOIR DE BARISART-SPA. LAVOIR DE BARISART-SPA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAVOIR DE BARISART-SPA. Leave a respond for LAVOIR DE BARISART-SPA. LAVOIR DE BARISART-SPA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAVOIR DE BARISART-SPA op de google maps. Adres en contacten LAVOIR DE BARISART-SPA
Location of LAVOIR DE BARISART-SPA on the google maps. Address and contacts of LAVOIR DE BARISART-SPA

Andere gerelateerde bedrijven als come LAVOIR DE BARISART-SPA LAVOIR DE BARISART-SPA: DECLERCK | C.E.C. | BUREAU I-MAGINE | FEDERALE POLITIE | OOSTRO CARPETS NV

Other related companies as LAVOIR DE BARISART-SPA: DECLERCK | C.E.C. | BUREAU I-MAGINE | FEDERALE POLITIE | OOSTRO CARPETS NV

LAVOIR DE BARISART-SPA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAVOIR DE BARISART-SPA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05758178710. Het bedrijf LAVOIR DE BARISART-SPA bevindt zich op het adres: Rue de l'Abattoir 12; 4900; Spa. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 792,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Laundries. Lijst met producten zijn Laundries - Self service.
De hoofdactiviteit van LAVOIR DE BARISART-SPA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAVOIR DE BARISART-SPA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAVOIR DE BARISART-SPA, openstaande posities, locatie van LAVOIR DE BARISART-SPA op de kaart.

LAVOIR DE BARISART-SPA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAVOIR DE BARISART-SPA, company assigned to the tax number BE05758178710. The company LAVOIR DE BARISART-SPA is located at the address: Rue de l'Abattoir 12; 4900; Spa. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 792,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Laundries. List of products are Laundries - Self service.
The main activity of LAVOIR DE BARISART-SPA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAVOIR DE BARISART-SPA is not available. You also can look at reviews of LAVOIR DE BARISART-SPA, open positions, location of LAVOIR DE BARISART-SPA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAVOIR DE BARISART-SPA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAVOIR DE BARISART-SPA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAVOIR DE BARISART-SPA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAVOIR DE BARISART-SPA, employees, financial statistics.