ELECTRO ENTREPRISE NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • ELECTRO ENTREPRISE NV
Private companiesInsurance Carriers • ELECTRO ENTREPRISE NV

Contactgegevens ELECTRO ENTREPRISE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO ENTREPRISE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO ENTREPRISE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostlaan 5 8560 Gullegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-42-53-43 32-56-42-53-43

Fax (fax): 32-56-42-14-43 32-56-42-14-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO ENTREPRISE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO ENTREPRISE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO ENTREPRISE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO ENTREPRISE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO ENTREPRISE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO ENTREPRISE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO ENTREPRISE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO ENTREPRISE NV
Products information ELECTRO ENTREPRISE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09269409179
Ondernemingsnummer: 5574432373
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ELECTRO ENTREPRISE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electricity - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO ENTREPRISE NV
(Get full report from official database of BE for ELECTRO ENTREPRISE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO ENTREPRISE NV
Addition kinds of activities for ELECTRO ENTREPRISE NV

262104. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
02140201. Lamvoer | Lamb feedlot
23990201. Horse dekens | Horse blankets
26749905. Papieren zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Paper bags: made from purchased materials
50470302. Baden, whirlpool | Baths, whirlpool
50840512. ruimers | Reamers

Werken bij ELECTRO ENTREPRISE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO ENTREPRISE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO ENTREPRISE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO ENTREPRISE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wortegem-Petegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

Zoek naar antwoorden van ELECTRO ENTREPRISE NV in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO ENTREPRISE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO ENTREPRISE NV. Laat een reactie achter voor ELECTRO ENTREPRISE NV. ELECTRO ENTREPRISE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO ENTREPRISE NV. Leave a respond for ELECTRO ENTREPRISE NV. ELECTRO ENTREPRISE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO ENTREPRISE NV op de google maps. Adres en contacten ELECTRO ENTREPRISE NV
Location of ELECTRO ENTREPRISE NV on the google maps. Address and contacts of ELECTRO ENTREPRISE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO ENTREPRISE NV ELECTRO ENTREPRISE NV: Laloux J-M | LO BUE | LDVBates | VAN PELT | RESTAURANT CHANTECLAIR

Other related companies as ELECTRO ENTREPRISE NV: Laloux J-M | LO BUE | LDVBates | VAN PELT | RESTAURANT CHANTECLAIR

ELECTRO ENTREPRISE NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO ENTREPRISE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09269409179. Het bedrijf ELECTRO ENTREPRISE NV bevindt zich op het adres: Oostlaan 5 8560 Gullegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electricity - works. Producten gemaakt in ELECTRO ENTREPRISE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRO ENTREPRISE NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO ENTREPRISE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO ENTREPRISE NV, openstaande posities, locatie van ELECTRO ENTREPRISE NV op de kaart.

ELECTRO ENTREPRISE NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO ENTREPRISE NV, company assigned to the tax number BE09269409179. The company ELECTRO ENTREPRISE NV is located at the address: Oostlaan 5 8560 Gullegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electricity - works. Products created in ELECTRO ENTREPRISE NV were not found.
The main activity of ELECTRO ENTREPRISE NV is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO ENTREPRISE NV is not available. You also can look at reviews of ELECTRO ENTREPRISE NV, open positions, location of ELECTRO ENTREPRISE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO ENTREPRISE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO ENTREPRISE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO ENTREPRISE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO ENTREPRISE NV, employees, financial statistics.