Blanchisserie St-Christophe

Contactgegevens Blanchisserie St-Christophe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blanchisserie St-Christophe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blanchisserie St-Christophe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grandes Ruelles 28; 4520; Wanze (Antheit), België

Telefoon (phone): 085 21 54 33 (+32-085 21 54 33) 085 21 54 33 (+32-085 21 54 33)

Fax (fax): 071 74 16 72 (+32-071 74 16 72) 071 74 16 72 (+32-071 74 16 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blanchisserie St-Christophe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blanchisserie St-Christophe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blanchisserie St-Christophe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blanchisserie St-Christophe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blanchisserie St-Christophe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blanchisserie St-Christophe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blanchisserie St-Christophe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blanchisserie St-Christophe
Products information Blanchisserie St-Christophe

BTW identificatienummer (tax): BE05929840087
Ondernemingsnummer: 8801391601
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 344,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Curtains (Cleaning of); Cleaners & dyers; Rugs & carpets - Cleaning; Fur,leather & buckskin - Cleaning & Repair; Clothing (Industrial) - Rental & Repair

Product categorie (product category): Laundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blanchisserie St-Christophe
(Get full report from official database of BE for Blanchisserie St-Christophe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blanchisserie St-Christophe
Addition kinds of activities for Blanchisserie St-Christophe

161101. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
17990101. Bowlingbaan installatie | Bowling alley installation
32720503. Lintels, beton | Lintels, concrete
35599912. Glasmakerijmachines: blazen, gieten, vormen, enz. | Glass making machinery: blowing, molding, forming, etc.
38129902. Afstands meetapparatuur | Distance measuring equipment
45129902. Luchtvaartmaatschappij, gepland | Air passenger carrier, scheduled
63119902. Welwillend verzekeringsverenigingen | Benevolent insurance associations
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring

Werken bij Blanchisserie St-Christophe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blanchisserie St-Christophe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blanchisserie St-Christophe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blanchisserie St-Christophe. Looking for open vacancies in other companies

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van Blanchisserie St-Christophe in sociale netwerken
Look for responds of Blanchisserie St-Christophe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blanchisserie St-Christophe. Laat een reactie achter voor Blanchisserie St-Christophe. Blanchisserie St-Christophe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blanchisserie St-Christophe. Leave a respond for Blanchisserie St-Christophe. Blanchisserie St-Christophe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blanchisserie St-Christophe op de google maps. Adres en contacten Blanchisserie St-Christophe
Location of Blanchisserie St-Christophe on the google maps. Address and contacts of Blanchisserie St-Christophe

Andere gerelateerde bedrijven als come Blanchisserie St-Christophe Blanchisserie St-Christophe: Van Bogaert M | Leloup SA | COIFFURE ANNELIESE | DE GROOTE LUC | DEMO KEUKENS

Other related companies as Blanchisserie St-Christophe: Van Bogaert M | Leloup SA | COIFFURE ANNELIESE | DE GROOTE LUC | DEMO KEUKENS

Blanchisserie St-Christophe is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blanchisserie St-Christophe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05929840087. Het bedrijf Blanchisserie St-Christophe bevindt zich op het adres: Rue Grandes Ruelles 28; 4520; Wanze (Antheit). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 344,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Laundries. Lijst met producten zijn Curtains (Cleaning of); Cleaners & dyers; Rugs & carpets - Cleaning; Fur,leather & buckskin - Cleaning & Repair; Clothing (Industrial) - Rental & Repair.
De hoofdactiviteit van Blanchisserie St-Christophe is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blanchisserie St-Christophe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blanchisserie St-Christophe, openstaande posities, locatie van Blanchisserie St-Christophe op de kaart.

Blanchisserie St-Christophe is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blanchisserie St-Christophe, company assigned to the tax number BE05929840087. The company Blanchisserie St-Christophe is located at the address: Rue Grandes Ruelles 28; 4520; Wanze (Antheit). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 344,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Laundries. List of products are Curtains (Cleaning of); Cleaners & dyers; Rugs & carpets - Cleaning; Fur,leather & buckskin - Cleaning & Repair; Clothing (Industrial) - Rental & Repair.
The main activity of Blanchisserie St-Christophe is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Blanchisserie St-Christophe is not available. You also can look at reviews of Blanchisserie St-Christophe, open positions, location of Blanchisserie St-Christophe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blanchisserie St-Christophe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blanchisserie St-Christophe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blanchisserie St-Christophe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blanchisserie St-Christophe, employees, financial statistics.