Taalbureau Pieter Van Haute

Particuliere bedrijvenBosbouw • Taalbureau Pieter Van Haute
Private companiesForestry • Taalbureau Pieter Van Haute

Contactgegevens Taalbureau Pieter Van Haute: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taalbureau Pieter Van Haute: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taalbureau Pieter Van Haute

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zuidkaai 27; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 238 20 63 (+32-09 238 20 63) 09 238 20 63 (+32-09 238 20 63)

Fax (fax): +32 (3) 399-17-90 +32 (3) 399-17-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taalbureau Pieter Van Haute: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taalbureau Pieter Van Haute"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taalbureau Pieter Van Haute"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taalbureau Pieter Van Haute, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taalbureau Pieter Van Haute. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taalbureau Pieter Van Haute, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taalbureau Pieter Van Haute. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taalbureau Pieter Van Haute
Products information Taalbureau Pieter Van Haute

BTW identificatienummer (tax): BE03032196044
Ondernemingsnummer: 2873718261
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Taalbureau Pieter Van Haute zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Language schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taalbureau Pieter Van Haute
(Get full report from official database of BE for Taalbureau Pieter Van Haute)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taalbureau Pieter Van Haute
Addition kinds of activities for Taalbureau Pieter Van Haute

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
422601. Vloeistofopslag | Liquid storage
09710103. Spelvermeerdering | Game propagation
28210407. Sojabonenplastic | Soybean plastics
45139901. Brieflevering, privé-lucht | Letter delivery, private air

Werken bij Taalbureau Pieter Van Haute: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taalbureau Pieter Van Haute: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taalbureau Pieter Van Haute. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taalbureau Pieter Van Haute. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van Taalbureau Pieter Van Haute in sociale netwerken
Look for responds of Taalbureau Pieter Van Haute in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taalbureau Pieter Van Haute. Laat een reactie achter voor Taalbureau Pieter Van Haute. Taalbureau Pieter Van Haute bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taalbureau Pieter Van Haute. Leave a respond for Taalbureau Pieter Van Haute. Taalbureau Pieter Van Haute on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taalbureau Pieter Van Haute op de google maps. Adres en contacten Taalbureau Pieter Van Haute
Location of Taalbureau Pieter Van Haute on the google maps. Address and contacts of Taalbureau Pieter Van Haute

Andere gerelateerde bedrijven als come Taalbureau Pieter Van Haute Taalbureau Pieter Van Haute: HUIS T.V. ROBERT | DOMINIQUE PLACE | SUZANNE COOLENS | P.M.E. FINANCINVEST | VAN DER VREKEN & ZOON

Other related companies as Taalbureau Pieter Van Haute: HUIS T.V. ROBERT | DOMINIQUE PLACE | SUZANNE COOLENS | P.M.E. FINANCINVEST | VAN DER VREKEN & ZOON

Taalbureau Pieter Van Haute is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taalbureau Pieter Van Haute, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03032196044. Het bedrijf Taalbureau Pieter Van Haute bevindt zich op het adres: Zuidkaai 27; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 303,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Language schools. Producten gemaakt in Taalbureau Pieter Van Haute zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taalbureau Pieter Van Haute is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taalbureau Pieter Van Haute is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taalbureau Pieter Van Haute, openstaande posities, locatie van Taalbureau Pieter Van Haute op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Taalbureau Pieter Van Haute is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taalbureau Pieter Van Haute, company assigned to the tax number BE03032196044. The company Taalbureau Pieter Van Haute is located at the address: Zuidkaai 27; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 303,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Language schools. Products created in Taalbureau Pieter Van Haute were not found.
The main activity of Taalbureau Pieter Van Haute is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Taalbureau Pieter Van Haute is not available. You also can look at reviews of Taalbureau Pieter Van Haute, open positions, location of Taalbureau Pieter Van Haute on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taalbureau Pieter Van Haute, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taalbureau Pieter Van Haute, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taalbureau Pieter Van Haute, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taalbureau Pieter Van Haute, employees, financial statistics.