Opleidingscentrum Kruikenburg

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Opleidingscentrum Kruikenburg
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Opleidingscentrum Kruikenburg

Contactgegevens Opleidingscentrum Kruikenburg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Opleidingscentrum Kruikenburg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Opleidingscentrum Kruikenburg

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationstraat 37; 1740; Ternat, België

Telefoon (phone): 02 582 86 29 (+32-02 582 86 29) 02 582 86 29 (+32-02 582 86 29)

Fax (fax): 02 582 86 29 (+32-02 582 86 29) 02 582 86 29 (+32-02 582 86 29)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Opleidingscentrum Kruikenburg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Opleidingscentrum Kruikenburg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Opleidingscentrum Kruikenburg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Opleidingscentrum Kruikenburg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Opleidingscentrum Kruikenburg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Opleidingscentrum Kruikenburg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Opleidingscentrum Kruikenburg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Opleidingscentrum Kruikenburg
Products information Opleidingscentrum Kruikenburg

BTW identificatienummer (tax): BE02562255859
Ondernemingsnummer: 6808197021
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Adult education

Product categorie (product category): Language schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Opleidingscentrum Kruikenburg
(Get full report from official database of BE for Opleidingscentrum Kruikenburg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Opleidingscentrum Kruikenburg
Addition kinds of activities for Opleidingscentrum Kruikenburg

103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
232999. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
358901. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
364701. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
35999916. Slibtafels | Sludge tables

Werken bij Opleidingscentrum Kruikenburg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Opleidingscentrum Kruikenburg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Opleidingscentrum Kruikenburg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Opleidingscentrum Kruikenburg. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Toonbankverkoper met Kennis SANITAIR (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankverkoper ontvang jij de klanten en installateurs die hun bestelling komen afhalen of komen plaatsen. Je zal voornamelijk professionals over de vloer krijgen, maar ook die klussende particulier kan jouw raad komen vragen. Door jouw kennis van sanitair geef je hen dan ook gepast advies omtrend sanitair en verwarmingsinstallaties. Daarnaast maak je hun bestellig volledig klaar. Jij bent de schakel tussen het magazijn en de klanten.

  • Jobstudent schoonmaak 8 september - 13 euro/uur ( m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op zaterdag 8 september in de Decathlon Bpark Brugge van 7u30-10u. Samen met een vaste medewerker sta je in voor de schoonmaak van bepaalde delen van de winkel.

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

Zoek naar antwoorden van Opleidingscentrum Kruikenburg in sociale netwerken
Look for responds of Opleidingscentrum Kruikenburg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Opleidingscentrum Kruikenburg. Laat een reactie achter voor Opleidingscentrum Kruikenburg. Opleidingscentrum Kruikenburg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Opleidingscentrum Kruikenburg. Leave a respond for Opleidingscentrum Kruikenburg. Opleidingscentrum Kruikenburg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Opleidingscentrum Kruikenburg op de google maps. Adres en contacten Opleidingscentrum Kruikenburg
Location of Opleidingscentrum Kruikenburg on the google maps. Address and contacts of Opleidingscentrum Kruikenburg

Andere gerelateerde bedrijven als come Opleidingscentrum Kruikenburg Opleidingscentrum Kruikenburg: VATAN | Het Sferiekske | EDDY MATHIEU | WALTER KEPPENS | RESTAURANT LA CHINE

Other related companies as Opleidingscentrum Kruikenburg: VATAN | Het Sferiekske | EDDY MATHIEU | WALTER KEPPENS | RESTAURANT LA CHINE

Opleidingscentrum Kruikenburg is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Opleidingscentrum Kruikenburg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02562255859. Het bedrijf Opleidingscentrum Kruikenburg bevindt zich op het adres: Stationstraat 37; 1740; Ternat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Language schools. Lijst met producten zijn Adult education.
De hoofdactiviteit van Opleidingscentrum Kruikenburg is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Opleidingscentrum Kruikenburg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Opleidingscentrum Kruikenburg, openstaande posities, locatie van Opleidingscentrum Kruikenburg op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Opleidingscentrum Kruikenburg is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Opleidingscentrum Kruikenburg, company assigned to the tax number BE02562255859. The company Opleidingscentrum Kruikenburg is located at the address: Stationstraat 37; 1740; Ternat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Language schools. List of products are Adult education.
The main activity of Opleidingscentrum Kruikenburg is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Opleidingscentrum Kruikenburg is not available. You also can look at reviews of Opleidingscentrum Kruikenburg, open positions, location of Opleidingscentrum Kruikenburg on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Opleidingscentrum Kruikenburg, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Opleidingscentrum Kruikenburg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Opleidingscentrum Kruikenburg, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Opleidingscentrum Kruikenburg, employees, financial statistics.