Istituto Italiano di Cultura

Particuliere bedrijvenBosbouw • Istituto Italiano di Cultura
Private companiesForestry • Istituto Italiano di Cultura

Contactgegevens Istituto Italiano di Cultura: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Istituto Italiano di Cultura: address, phone, fax, email, website, opening hours

Istituto Italiano di Cultura

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Livourne 38; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 538 77 04; 02 538 23 79 (+32-02 538 77 04; 02 538 23 79) 02 538 77 04; 02 538 23 79 (+32-02 538 77 04; 02 538 23 79)

Fax (fax): 02 534 62 92 (+32-02 534 62 92) 02 534 62 92 (+32-02 534 62 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Istituto Italiano di Cultura: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Istituto Italiano di Cultura"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Istituto Italiano di Cultura"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Istituto Italiano di Cultura, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Istituto Italiano di Cultura. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Istituto Italiano di Cultura, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Istituto Italiano di Cultura. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Istituto Italiano di Cultura
Products information Istituto Italiano di Cultura

BTW identificatienummer (tax): BE09454528808
Ondernemingsnummer: 1068389892
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Istituto Italiano di Cultura zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Language schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Istituto Italiano di Cultura
(Get full report from official database of BE for Istituto Italiano di Cultura)

Aanvulling soorten activiteiten voor Istituto Italiano di Cultura
Addition kinds of activities for Istituto Italiano di Cultura

483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
738918. Ontwerpdiensten | Design services
20330402. Hominy: verpakt in blikjes, potten, enz. | Hominy: packaged in cans, jars, etc.
31310400. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment
76999913. Wiel en caster reparatie | Wheel and caster repair

Werken bij Istituto Italiano di Cultura: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Istituto Italiano di Cultura: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Istituto Italiano di Cultura. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Istituto Italiano di Cultura. Looking for open vacancies in other companies

  • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

  • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • jobstudent +18jaar (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een outsourcing bedrijf gespecialiseerd in technische profielen zijn we op zoek naar jobstudenten. Je voert allerhande technische functies uit naargelang je kennis.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

Zoek naar antwoorden van Istituto Italiano di Cultura in sociale netwerken
Look for responds of Istituto Italiano di Cultura in social networks

Lees alle opmerkingen voor Istituto Italiano di Cultura. Laat een reactie achter voor Istituto Italiano di Cultura. Istituto Italiano di Cultura bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Istituto Italiano di Cultura. Leave a respond for Istituto Italiano di Cultura. Istituto Italiano di Cultura on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Istituto Italiano di Cultura op de google maps. Adres en contacten Istituto Italiano di Cultura
Location of Istituto Italiano di Cultura on the google maps. Address and contacts of Istituto Italiano di Cultura

Andere gerelateerde bedrijven als come Istituto Italiano di Cultura Istituto Italiano di Cultura: Liga van Gespreks- en Onthaalcentra voor Homo's VZW | Claes | GARAGE GOEMAERE | Baetsl茅 I | Egyptesseplein

Other related companies as Istituto Italiano di Cultura: Liga van Gespreks- en Onthaalcentra voor Homo's VZW | Claes | GARAGE GOEMAERE | Baetsl茅 I | Egyptesseplein

Istituto Italiano di Cultura is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Istituto Italiano di Cultura, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09454528808. Het bedrijf Istituto Italiano di Cultura bevindt zich op het adres: Rue de Livourne 38; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Language schools. Producten gemaakt in Istituto Italiano di Cultura zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Istituto Italiano di Cultura is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Istituto Italiano di Cultura is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Istituto Italiano di Cultura, openstaande posities, locatie van Istituto Italiano di Cultura op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Istituto Italiano di Cultura is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Istituto Italiano di Cultura, company assigned to the tax number BE09454528808. The company Istituto Italiano di Cultura is located at the address: Rue de Livourne 38; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Language schools. Products created in Istituto Italiano di Cultura were not found.
The main activity of Istituto Italiano di Cultura is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Istituto Italiano di Cultura is not available. You also can look at reviews of Istituto Italiano di Cultura, open positions, location of Istituto Italiano di Cultura on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Istituto Italiano di Cultura, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Istituto Italiano di Cultura, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Istituto Italiano di Cultura, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Istituto Italiano di Cultura, employees, financial statistics.