Internationaal Talencentrum

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Internationaal Talencentrum
Private companiesLeather and Leather Products • Internationaal Talencentrum

Contactgegevens Internationaal Talencentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Internationaal Talencentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Internationaal Talencentrum

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ter Linden 27; 9052; Gent (Zwijnaarde), België

Telefoon (phone): 09 220 63 62 (+32-09 220 63 62) 09 220 63 62 (+32-09 220 63 62)

Fax (fax): 09 220 63 62 (+32-09 220 63 62) 09 220 63 62 (+32-09 220 63 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Internationaal Talencentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Internationaal Talencentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Internationaal Talencentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Internationaal Talencentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Internationaal Talencentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Internationaal Talencentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Internationaal Talencentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Internationaal Talencentrum
Products information Internationaal Talencentrum

BTW identificatienummer (tax): BE03398864746
Ondernemingsnummer: 3696319580
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Internationaal Talencentrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Language schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Internationaal Talencentrum
(Get full report from official database of BE for Internationaal Talencentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Internationaal Talencentrum
Addition kinds of activities for Internationaal Talencentrum

349201. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
28699925. pentaerythritol | Pentaerythritol
34419900. Vervaardigd constructiemetaal, nec | Fabricated structural metal, nec
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
51910202. Eten geven | Feed
54519902. Kaas | Cheese
59320202. Glaswerk, antiek | Glassware, antique
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand
86610128. heiligdommen | Shrines

Werken bij Internationaal Talencentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Internationaal Talencentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Internationaal Talencentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Internationaal Talencentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van Internationaal Talencentrum in sociale netwerken
Look for responds of Internationaal Talencentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Internationaal Talencentrum. Laat een reactie achter voor Internationaal Talencentrum. Internationaal Talencentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Internationaal Talencentrum. Leave a respond for Internationaal Talencentrum. Internationaal Talencentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Internationaal Talencentrum op de google maps. Adres en contacten Internationaal Talencentrum
Location of Internationaal Talencentrum on the google maps. Address and contacts of Internationaal Talencentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come Internationaal Talencentrum Internationaal Talencentrum: FLEUROBLAST BELGIE NV | STEFAN TAJNAY | N?ON-EXPERT | Inter Home SPRL | T. VANDERMEULEN

Other related companies as Internationaal Talencentrum: FLEUROBLAST BELGIE NV | STEFAN TAJNAY | N?ON-EXPERT | Inter Home SPRL | T. VANDERMEULEN

Internationaal Talencentrum is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Internationaal Talencentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03398864746. Het bedrijf Internationaal Talencentrum bevindt zich op het adres: Ter Linden 27; 9052; Gent (Zwijnaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 514,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Language schools. Producten gemaakt in Internationaal Talencentrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Internationaal Talencentrum is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Internationaal Talencentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Internationaal Talencentrum, openstaande posities, locatie van Internationaal Talencentrum op de kaart.

Internationaal Talencentrum is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Internationaal Talencentrum, company assigned to the tax number BE03398864746. The company Internationaal Talencentrum is located at the address: Ter Linden 27; 9052; Gent (Zwijnaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 514,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Language schools. Products created in Internationaal Talencentrum were not found.
The main activity of Internationaal Talencentrum is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Internationaal Talencentrum is not available. You also can look at reviews of Internationaal Talencentrum, open positions, location of Internationaal Talencentrum on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Internationaal Talencentrum, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Internationaal Talencentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Internationaal Talencentrum, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Internationaal Talencentrum, employees, financial statistics.