FLEUROBLAST BELGIE NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FLEUROBLAST BELGIE NV
Private companiesLeather and Leather Products • FLEUROBLAST BELGIE NV

Contactgegevens FLEUROBLAST BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEUROBLAST BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEUROBLAST BELGIE NV

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Toekomstln. 22 2900 Schoten - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-47-01-60 32-36-47-01-60

Fax (fax): 32-36-46-53-34 32-36-46-53-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEUROBLAST BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEUROBLAST BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEUROBLAST BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEUROBLAST BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEUROBLAST BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEUROBLAST BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEUROBLAST BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEUROBLAST BELGIE NV
Products information FLEUROBLAST BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07246276855
Ondernemingsnummer: 3597442626
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLEUROBLAST BELGIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shot blasting - steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEUROBLAST BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for FLEUROBLAST BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEUROBLAST BELGIE NV
Addition kinds of activities for FLEUROBLAST BELGIE NV

103100. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
225700. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
355499. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
07529902. Honingpijpdiensten (op boerderij) | Honey straining services (on farm)
22980304. Isolatiepads, koord | Insulator pads, cordage
31110502. Voering leer | Lining leather
35599936. Watch rate recorders | Watch rate recorders
35850601. Ontvochtigers elektrische, behalve draagbare | Dehumidifiers electric, except portable
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable

Werken bij FLEUROBLAST BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEUROBLAST BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEUROBLAST BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEUROBLAST BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Servicetechnieker buitendienst (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Servicetechnieker buitendienst: - Na een interne opleiding sta je in voor het monteren/demonteren en herstellen van snelmontagekranen op diverse werven over gans België. Taken: - Monteren/demonteren van snelmontagekranen op diverse werven in België - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen - Opsporen en oplossen van storingen - Vervangen van diverse kraanonderdelen zoals motoren, reductoren, kabels

  • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

Zoek naar antwoorden van FLEUROBLAST BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEUROBLAST BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEUROBLAST BELGIE NV. Laat een reactie achter voor FLEUROBLAST BELGIE NV. FLEUROBLAST BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEUROBLAST BELGIE NV. Leave a respond for FLEUROBLAST BELGIE NV. FLEUROBLAST BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEUROBLAST BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten FLEUROBLAST BELGIE NV
Location of FLEUROBLAST BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of FLEUROBLAST BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEUROBLAST BELGIE NV FLEUROBLAST BELGIE NV: DECKERS THEO | Logstat Belgium NV | ADECCO SELECT | BANCONTACT-MISTER CASH | Visions VZW

Other related companies as FLEUROBLAST BELGIE NV: DECKERS THEO | Logstat Belgium NV | ADECCO SELECT | BANCONTACT-MISTER CASH | Visions VZW

FLEUROBLAST BELGIE NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEUROBLAST BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07246276855. Het bedrijf FLEUROBLAST BELGIE NV bevindt zich op het adres: Toekomstln. 22 2900 Schoten - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 377,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shot blasting - steels and metals. Producten gemaakt in FLEUROBLAST BELGIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEUROBLAST BELGIE NV is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEUROBLAST BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEUROBLAST BELGIE NV, openstaande posities, locatie van FLEUROBLAST BELGIE NV op de kaart.

FLEUROBLAST BELGIE NV is a company, that was registered 1986 in Schoten region, Belgium. Full name of company is FLEUROBLAST BELGIE NV, company assigned to the tax number BE07246276855. The company FLEUROBLAST BELGIE NV is located at the address: Toekomstln. 22 2900 Schoten - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 377,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shot blasting - steels and metals. Products created in FLEUROBLAST BELGIE NV were not found.
The main activity of FLEUROBLAST BELGIE NV is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEUROBLAST BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of FLEUROBLAST BELGIE NV, open positions, location of FLEUROBLAST BELGIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEUROBLAST BELGIE NV, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEUROBLAST BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEUROBLAST BELGIE NV, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEUROBLAST BELGIE NV, employees, financial statistics.