Beautés d'Athéna (Les)

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Beautés d'Athéna (Les)
Private companiesCoal Mining • Beautés d'Athéna (Les)

Contactgegevens Beautés d'Athéna (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beautés d'Athéna (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Beautés d'Athéna (Les)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bout 8; 4590; Ouffet, België

Telefoon (phone): 086 36 73 51 (+32-086 36 73 51) 086 36 73 51 (+32-086 36 73 51)

Fax (fax): +32 (55) 858-87-30 +32 (55) 858-87-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beautés d'Athéna (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beautés d'Athéna (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beautés d'Athéna (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beautés d'Athéna (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beautés d'Athéna (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beautés d'Athéna (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beautés d'Athéna (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beautés d'Athéna (Les)
Products information Beautés d'Athéna (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE03729003906
Ondernemingsnummer: 8212249755
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Beautés d'Athéna (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beautés d'Athéna (Les)
(Get full report from official database of BE for Beautés d'Athéna (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Beautés d'Athéna (Les)
Addition kinds of activities for Beautés d'Athéna (Les)

737401. Computerverwerking | Computer processing services
20130304. Worstjes, van gekocht vlees | Sausages, from purchased meat
20410112. Sorghumkorrelmeel | Sorghum grain flour
28139901. Acetyleen | Acetylene
36990605. Verlengsnoeren | Extension cords

Werken bij Beautés d'Athéna (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beautés d'Athéna (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beautés d'Athéna (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beautés d'Athéna (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van Beautés d'Athéna (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Beautés d'Athéna (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beautés d'Athéna (Les). Laat een reactie achter voor Beautés d'Athéna (Les). Beautés d'Athéna (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beautés d'Athéna (Les). Leave a respond for Beautés d'Athéna (Les). Beautés d'Athéna (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beautés d'Athéna (Les) op de google maps. Adres en contacten Beautés d'Athéna (Les)
Location of Beautés d'Athéna (Les) on the google maps. Address and contacts of Beautés d'Athéna (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Beautés d'Athéna (Les) Beautés d'Athéna (Les): Pomme (La) | Rosetta | De Ridder W | ADRIEN DE NUTTE | MARC SEYNAEVE

Other related companies as Beautés d'Athéna (Les): Pomme (La) | Rosetta | De Ridder W | ADRIEN DE NUTTE | MARC SEYNAEVE

Beautés d'Athéna (Les) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beautés d'Athéna (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03729003906. Het bedrijf Beautés d'Athéna (Les) bevindt zich op het adres: Rue du Bout 8; 4590; Ouffet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 700,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Beautés d'Athéna (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beautés d'Athéna (Les) is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beautés d'Athéna (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beautés d'Athéna (Les), openstaande posities, locatie van Beautés d'Athéna (Les) op de kaart.

Beautés d'Athéna (Les) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beautés d'Athéna (Les), company assigned to the tax number BE03729003906. The company Beautés d'Athéna (Les) is located at the address: Rue du Bout 8; 4590; Ouffet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 700,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. Products created in Beautés d'Athéna (Les) were not found.
The main activity of Beautés d'Athéna (Les) is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Beautés d'Athéna (Les) is not available. You also can look at reviews of Beautés d'Athéna (Les), open positions, location of Beautés d'Athéna (Les) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beautés d'Athéna (Les), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beautés d'Athéna (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beautés d'Athéna (Les), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beautés d'Athéna (Les), employees, financial statistics.