Verlinden Bert BVBA

Contactgegevens Verlinden Bert BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verlinden Bert BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verlinden Bert BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Everveld 33; 3200; Aarschot (Gelrode), België

Telefoon (phone): 016 58 20 52 (+32-016 58 20 52) 016 58 20 52 (+32-016 58 20 52)

Fax (fax): 016 58 20 52; 016 75 60 19 (+32-016 58 20 52; 016 75 60 19) 016 58 20 52; 016 75 60 19 (+32-016 58 20 52; 016 75 60 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verlinden Bert BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verlinden Bert BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verlinden Bert BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verlinden Bert BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verlinden Bert BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verlinden Bert BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verlinden Bert BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verlinden Bert BVBA
Products information Verlinden Bert BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03120910644
Ondernemingsnummer: 2904205322
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Contractors - Landscape; Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verlinden Bert BVBA
(Get full report from official database of BE for Verlinden Bert BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verlinden Bert BVBA
Addition kinds of activities for Verlinden Bert BVBA

249903. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
24210403. Tabak hogshead stock | Tobacco hogshead stock
32550202. Smeltpotten, glashuis: klei | Melting pots, glasshouse: clay
35680100. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
39990801. Kralen, niet gemonteerd | Beads, unassembled

Werken bij Verlinden Bert BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verlinden Bert BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verlinden Bert BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verlinden Bert BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van Verlinden Bert BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verlinden Bert BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verlinden Bert BVBA. Laat een reactie achter voor Verlinden Bert BVBA. Verlinden Bert BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verlinden Bert BVBA. Leave a respond for Verlinden Bert BVBA. Verlinden Bert BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verlinden Bert BVBA op de google maps. Adres en contacten Verlinden Bert BVBA
Location of Verlinden Bert BVBA on the google maps. Address and contacts of Verlinden Bert BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verlinden Bert BVBA Verlinden Bert BVBA: B. Braun Medical NV | ECOLE SUP?RIEURE DE DANSE | DISCO STUDIO PLUTO | GHILAIN VERZEKERINGEN | PETER DE VLEESCHAUWER

Other related companies as Verlinden Bert BVBA: B. Braun Medical NV | ECOLE SUP?RIEURE DE DANSE | DISCO STUDIO PLUTO | GHILAIN VERZEKERINGEN | PETER DE VLEESCHAUWER

Verlinden Bert BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verlinden Bert BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03120910644. Het bedrijf Verlinden Bert BVBA bevindt zich op het adres: Everveld 33; 3200; Aarschot (Gelrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 819,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Landscape architects. Lijst met producten zijn Contractors - Landscape; Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van Verlinden Bert BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verlinden Bert BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verlinden Bert BVBA, openstaande posities, locatie van Verlinden Bert BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verlinden Bert BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verlinden Bert BVBA, company assigned to the tax number BE03120910644. The company Verlinden Bert BVBA is located at the address: Everveld 33; 3200; Aarschot (Gelrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 819,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Landscape architects. List of products are Contractors - Landscape; Gardening & garden maintenance.
The main activity of Verlinden Bert BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verlinden Bert BVBA is not available. You also can look at reviews of Verlinden Bert BVBA, open positions, location of Verlinden Bert BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verlinden Bert BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verlinden Bert BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verlinden Bert BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verlinden Bert BVBA, employees, financial statistics.