VERDOODT D

Contactgegevens VERDOODT D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERDOODT D: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERDOODT D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neromstraat 132; 1861; Meise (Wolvertem), België

Telefoon (phone): 02 270 41 71; 0475 87 47 11 (+32-02 270 41 71; 0475 87 47 11) 02 270 41 71; 0475 87 47 11 (+32-02 270 41 71; 0475 87 47 11)

Fax (fax): 02 270 54 62; 02 270 41 71 (+32-02 270 54 62; 02 270 41 71) 02 270 54 62; 02 270 41 71 (+32-02 270 54 62; 02 270 41 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERDOODT D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERDOODT D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERDOODT D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERDOODT D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERDOODT D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERDOODT D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERDOODT D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERDOODT D
Products information VERDOODT D

BTW identificatienummer (tax): BE02862457275
Ondernemingsnummer: 7245727539
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERDOODT D
(Get full report from official database of BE for VERDOODT D)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERDOODT D
Addition kinds of activities for VERDOODT D

223102. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
799999. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec
965101. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency
02519904. Kippen bakken, verhoging van | Frying chickens, raising of
13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
28191007. hydrosulfieten | Hydrosulfites
28210210. Polypropyleenharsen | Polypropylene resins

Werken bij VERDOODT D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERDOODT D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERDOODT D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERDOODT D. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Heftruckchauffeur (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen.

  • Ploegchef industiële reiniging voedingsindustrie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een schoonmaakbedrijf in de regio Waregem is op zoek naa een ploegchef voor de voedingsindustrie.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • Carrossier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PERFEKT CAR

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van VERDOODT D in sociale netwerken
Look for responds of VERDOODT D in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERDOODT D. Laat een reactie achter voor VERDOODT D. VERDOODT D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERDOODT D. Leave a respond for VERDOODT D. VERDOODT D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERDOODT D op de google maps. Adres en contacten VERDOODT D
Location of VERDOODT D on the google maps. Address and contacts of VERDOODT D

Andere gerelateerde bedrijven als come VERDOODT D VERDOODT D: Van De Winkel Marnix NV | FRAN?OIS PATRICK | HUIS CIRAC | Martens P | Alpha Pneus

Other related companies as VERDOODT D: Van De Winkel Marnix NV | FRAN?OIS PATRICK | HUIS CIRAC | Martens P | Alpha Pneus

VERDOODT D is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERDOODT D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02862457275. Het bedrijf VERDOODT D bevindt zich op het adres: Neromstraat 132; 1861; Meise (Wolvertem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 709,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Landscape architects. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van VERDOODT D is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERDOODT D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERDOODT D, openstaande posities, locatie van VERDOODT D op de kaart.

VERDOODT D is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERDOODT D, company assigned to the tax number BE02862457275. The company VERDOODT D is located at the address: Neromstraat 132; 1861; Meise (Wolvertem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 709,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Landscape architects. List of products are Gardening & garden maintenance.
The main activity of VERDOODT D is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERDOODT D is not available. You also can look at reviews of VERDOODT D, open positions, location of VERDOODT D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERDOODT D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERDOODT D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERDOODT D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERDOODT D, employees, financial statistics.