BEAUTYDESK

Contactgegevens BEAUTYDESK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEAUTYDESK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEAUTYDESK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Regentiestraat 46; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 71 42 (+32-03 776 71 42) 03 776 71 42 (+32-03 776 71 42)

Fax (fax): +32 (57) 963-68-22 +32 (57) 963-68-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEAUTYDESK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEAUTYDESK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEAUTYDESK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEAUTYDESK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEAUTYDESK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEAUTYDESK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEAUTYDESK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEAUTYDESK
Products information BEAUTYDESK

BTW identificatienummer (tax): BE03968780517
Ondernemingsnummer: 3390625000
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in BEAUTYDESK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEAUTYDESK
(Get full report from official database of BE for BEAUTYDESK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEAUTYDESK
Addition kinds of activities for BEAUTYDESK

28750000. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
30890206. Doekspelden, kunststoffen | Clothespins, plastics
30890302. Composiet steen, kunststof | Composition stone, plastics
35370104. Wieg, drum | Cradles, drum
83220101. Volwassen kinderdagverblijf | Adult day care center

Werken bij BEAUTYDESK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEAUTYDESK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEAUTYDESK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEAUTYDESK. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

  • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van BEAUTYDESK in sociale netwerken
Look for responds of BEAUTYDESK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEAUTYDESK. Laat een reactie achter voor BEAUTYDESK. BEAUTYDESK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEAUTYDESK. Leave a respond for BEAUTYDESK. BEAUTYDESK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEAUTYDESK op de google maps. Adres en contacten BEAUTYDESK
Location of BEAUTYDESK on the google maps. Address and contacts of BEAUTYDESK

Andere gerelateerde bedrijven als come BEAUTYDESK BEAUTYDESK: PRةMAMAN | Berna | H?L?NA COIFFURE | Van Wouwe Katrien | Fenics

Other related companies as BEAUTYDESK: PRةMAMAN | Berna | H?L?NA COIFFURE | Van Wouwe Katrien | Fenics

BEAUTYDESK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEAUTYDESK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03968780517. Het bedrijf BEAUTYDESK bevindt zich op het adres: Regentiestraat 46; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 406,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in BEAUTYDESK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEAUTYDESK is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEAUTYDESK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEAUTYDESK, openstaande posities, locatie van BEAUTYDESK op de kaart.

BEAUTYDESK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEAUTYDESK, company assigned to the tax number BE03968780517. The company BEAUTYDESK is located at the address: Regentiestraat 46; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 406,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beauty salons. Products created in BEAUTYDESK were not found.
The main activity of BEAUTYDESK is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEAUTYDESK is not available. You also can look at reviews of BEAUTYDESK, open positions, location of BEAUTYDESK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEAUTYDESK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEAUTYDESK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEAUTYDESK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEAUTYDESK, employees, financial statistics.