VAN GOIDSENHOVEN JAN

Contactgegevens VAN GOIDSENHOVEN JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GOIDSENHOVEN JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GOIDSENHOVEN JAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksebaan 54; 3220; Holsbeek, België

Telefoon (phone): 016 44 57 67 (+32-016 44 57 67) 016 44 57 67 (+32-016 44 57 67)

Fax (fax): +32 (60) 764-89-11 +32 (60) 764-89-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GOIDSENHOVEN JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GOIDSENHOVEN JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GOIDSENHOVEN JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GOIDSENHOVEN JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GOIDSENHOVEN JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GOIDSENHOVEN JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GOIDSENHOVEN JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GOIDSENHOVEN JAN
Products information VAN GOIDSENHOVEN JAN

BTW identificatienummer (tax): BE01501251220
Ondernemingsnummer: 5607666015
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in VAN GOIDSENHOVEN JAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GOIDSENHOVEN JAN
(Get full report from official database of BE for VAN GOIDSENHOVEN JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GOIDSENHOVEN JAN
Addition kinds of activities for VAN GOIDSENHOVEN JAN

509105. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
16110203. Grading | Grading
34460601. Bankbenodigdheden, sier metaal | Bank fixtures, ornamental metal
37110000. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
37690000. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
39491103. Krieketuitrusting, algemeen | Cricket equipment, general
59991401. Bedrijfsmachines en apparatuur | Business machines and equipment
79991514. Wax museum, commercieel | Wax museum, commercial
96219901. Bureau van openbare wegen | Bureau of public roads

Werken bij VAN GOIDSENHOVEN JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GOIDSENHOVEN JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GOIDSENHOVEN JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GOIDSENHOVEN JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van VAN GOIDSENHOVEN JAN in sociale netwerken
Look for responds of VAN GOIDSENHOVEN JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GOIDSENHOVEN JAN. Laat een reactie achter voor VAN GOIDSENHOVEN JAN. VAN GOIDSENHOVEN JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GOIDSENHOVEN JAN. Leave a respond for VAN GOIDSENHOVEN JAN. VAN GOIDSENHOVEN JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GOIDSENHOVEN JAN op de google maps. Adres en contacten VAN GOIDSENHOVEN JAN
Location of VAN GOIDSENHOVEN JAN on the google maps. Address and contacts of VAN GOIDSENHOVEN JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GOIDSENHOVEN JAN VAN GOIDSENHOVEN JAN: GHESQUIERE (ETS) SA | JEAN-PIERRE LESSEIGNE | ADW SOFTWARE | DE VERENIGDE VRIENDEN | Leeman J

Other related companies as VAN GOIDSENHOVEN JAN: GHESQUIERE (ETS) SA | JEAN-PIERRE LESSEIGNE | ADW SOFTWARE | DE VERENIGDE VRIENDEN | Leeman J

VAN GOIDSENHOVEN JAN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GOIDSENHOVEN JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01501251220. Het bedrijf VAN GOIDSENHOVEN JAN bevindt zich op het adres: Kortrijksebaan 54; 3220; Holsbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landscape architects. Producten gemaakt in VAN GOIDSENHOVEN JAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GOIDSENHOVEN JAN is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GOIDSENHOVEN JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GOIDSENHOVEN JAN, openstaande posities, locatie van VAN GOIDSENHOVEN JAN op de kaart.

VAN GOIDSENHOVEN JAN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN GOIDSENHOVEN JAN, company assigned to the tax number BE01501251220. The company VAN GOIDSENHOVEN JAN is located at the address: Kortrijksebaan 54; 3220; Holsbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landscape architects. Products created in VAN GOIDSENHOVEN JAN were not found.
The main activity of VAN GOIDSENHOVEN JAN is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GOIDSENHOVEN JAN is not available. You also can look at reviews of VAN GOIDSENHOVEN JAN, open positions, location of VAN GOIDSENHOVEN JAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GOIDSENHOVEN JAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GOIDSENHOVEN JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GOIDSENHOVEN JAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GOIDSENHOVEN JAN, employees, financial statistics.