BEAUTY-NAIL & COLOR

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BEAUTY-NAIL & COLOR
Private companiesReal Estate • BEAUTY-NAIL & COLOR

Contactgegevens BEAUTY-NAIL & COLOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEAUTY-NAIL & COLOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEAUTY-NAIL & COLOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Beulestraat 4; 9250; Waasmunster, België

Telefoon (phone): 09 349 34 61; 0496 22 18 35 (+32-09 349 34 61; 0496 22 18 35) 09 349 34 61; 0496 22 18 35 (+32-09 349 34 61; 0496 22 18 35)

Fax (fax): 09 349 34 61 (+32-09 349 34 61) 09 349 34 61 (+32-09 349 34 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEAUTY-NAIL & COLOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEAUTY-NAIL & COLOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEAUTY-NAIL & COLOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEAUTY-NAIL & COLOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEAUTY-NAIL & COLOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEAUTY-NAIL & COLOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEAUTY-NAIL & COLOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEAUTY-NAIL & COLOR
Products information BEAUTY-NAIL & COLOR

BTW identificatienummer (tax): BE03226104736
Ondernemingsnummer: 6005371093
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Colour consultants

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEAUTY-NAIL & COLOR
(Get full report from official database of BE for BEAUTY-NAIL & COLOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEAUTY-NAIL & COLOR
Addition kinds of activities for BEAUTY-NAIL & COLOR

2448. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
32690400. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
32920604. Draad, asbest | Thread, asbestos
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
79220306. Zomertheater | Summer theater
86610111. Kerk van Christus | Church of christ
92239906. Gevangenis boerderij, regering | Prison farm, government

Werken bij BEAUTY-NAIL & COLOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEAUTY-NAIL & COLOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEAUTY-NAIL & COLOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEAUTY-NAIL & COLOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van BEAUTY-NAIL & COLOR in sociale netwerken
Look for responds of BEAUTY-NAIL & COLOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEAUTY-NAIL & COLOR. Laat een reactie achter voor BEAUTY-NAIL & COLOR. BEAUTY-NAIL & COLOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEAUTY-NAIL & COLOR. Leave a respond for BEAUTY-NAIL & COLOR. BEAUTY-NAIL & COLOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEAUTY-NAIL & COLOR op de google maps. Adres en contacten BEAUTY-NAIL & COLOR
Location of BEAUTY-NAIL & COLOR on the google maps. Address and contacts of BEAUTY-NAIL & COLOR

Andere gerelateerde bedrijven als come BEAUTY-NAIL & COLOR BEAUTY-NAIL & COLOR: COIFFURE CHARLOTTE | FRITUUR RICKI | Cattoir T | ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD | PEAK A.

Other related companies as BEAUTY-NAIL & COLOR: COIFFURE CHARLOTTE | FRITUUR RICKI | Cattoir T | ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD | PEAK A.

BEAUTY-NAIL & COLOR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEAUTY-NAIL & COLOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03226104736. Het bedrijf BEAUTY-NAIL & COLOR bevindt zich op het adres: Lange Beulestraat 4; 9250; Waasmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Colour consultants.
De hoofdactiviteit van BEAUTY-NAIL & COLOR is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEAUTY-NAIL & COLOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEAUTY-NAIL & COLOR, openstaande posities, locatie van BEAUTY-NAIL & COLOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEAUTY-NAIL & COLOR is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEAUTY-NAIL & COLOR, company assigned to the tax number BE03226104736. The company BEAUTY-NAIL & COLOR is located at the address: Lange Beulestraat 4; 9250; Waasmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. List of products are Colour consultants.
The main activity of BEAUTY-NAIL & COLOR is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEAUTY-NAIL & COLOR is not available. You also can look at reviews of BEAUTY-NAIL & COLOR, open positions, location of BEAUTY-NAIL & COLOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEAUTY-NAIL & COLOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEAUTY-NAIL & COLOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEAUTY-NAIL & COLOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEAUTY-NAIL & COLOR, employees, financial statistics.