New Garden

Contactgegevens New Garden: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Garden: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Garden

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Buvingenstraat 16; 3890; Gingelom (Niel-bij-Sint-Truiden), België

Telefoon (phone): 011 83 11 74; 0479 84 15 92 (+32-011 83 11 74; 0479 84 15 92) 011 83 11 74; 0479 84 15 92 (+32-011 83 11 74; 0479 84 15 92)

Fax (fax): 011 83 11 74 (+32-011 83 11 74) 011 83 11 74 (+32-011 83 11 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Garden: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Garden"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Garden"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Garden, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Garden. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Garden, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Garden. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Garden
Products information New Garden

BTW identificatienummer (tax): BE03597991943
Ondernemingsnummer: 6300354003
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Garden
(Get full report from official database of BE for New Garden)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Garden
Addition kinds of activities for New Garden

519199. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
22410305. Rits tape | Zipper tape
24499903. Verzendkasten en trommels, hout: draadkabel en multiplex | Shipping cases and drums, wood: wirebound and plywood
35110203. Stoommachines | Steam engines
35590300. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
50830000. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
50840500. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
82999903. Baton instructie | Baton instruction

Werken bij New Garden: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Garden: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Garden. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Garden. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • CHAUFFEUR CE + ADR II (INTERNATIONAAL) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs met bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in transport.

  • Persoperator (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van New Garden in sociale netwerken
Look for responds of New Garden in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Garden. Laat een reactie achter voor New Garden. New Garden bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Garden. Leave a respond for New Garden. New Garden on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Garden op de google maps. Adres en contacten New Garden
Location of New Garden on the google maps. Address and contacts of New Garden

Andere gerelateerde bedrijven als come New Garden New Garden: MELUNEX EBVBA | ETIENNE VERSCHEURE | HOME MARKET | HEILIGE FAMILIE | AFWERKINGSBEDRIJF DE RIDDER JOSEPH

Other related companies as New Garden: MELUNEX EBVBA | ETIENNE VERSCHEURE | HOME MARKET | HEILIGE FAMILIE | AFWERKINGSBEDRIJF DE RIDDER JOSEPH

New Garden is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Garden, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03597991943. Het bedrijf New Garden bevindt zich op het adres: Buvingenstraat 16; 3890; Gingelom (Niel-bij-Sint-Truiden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Landscape architects. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van New Garden is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Garden is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Garden, openstaande posities, locatie van New Garden op de kaart.

New Garden is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Garden, company assigned to the tax number BE03597991943. The company New Garden is located at the address: Buvingenstraat 16; 3890; Gingelom (Niel-bij-Sint-Truiden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Landscape architects. List of products are Gardening & garden maintenance.
The main activity of New Garden is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of New Garden is not available. You also can look at reviews of New Garden, open positions, location of New Garden on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Garden, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Garden, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Garden, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Garden, employees, financial statistics.