Loyez T

Contactgegevens Loyez T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loyez T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Loyez T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rollestraat 78; 1701; Dilbeek (Itterbeek), België

Telefoon (phone): 02 460 38 11 (+32-02 460 38 11) 02 460 38 11 (+32-02 460 38 11)

Fax (fax): +32 (69) 850-58-52 +32 (69) 850-58-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loyez T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loyez T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loyez T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loyez T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loyez T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loyez T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loyez T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loyez T
Products information Loyez T

BTW identificatienummer (tax): BE04406585693
Ondernemingsnummer: 6968322753
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Loyez T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loyez T
(Get full report from official database of BE for Loyez T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Loyez T
Addition kinds of activities for Loyez T

284399. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
39140109. Zilverwerk, sterling zilver | Silverware, sterling silver
50460104. Wanden | Partitions
76990701. Reparatie van medische apparatuur, niet elektrisch | Medical equipment repair, non-electric
80110524. Vruchtbaarheidsspecialist, arts | Fertility specialist, physician

Werken bij Loyez T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loyez T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loyez T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loyez T. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • fascia therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde fascia therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

  • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van Loyez T in sociale netwerken
Look for responds of Loyez T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loyez T. Laat een reactie achter voor Loyez T. Loyez T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loyez T. Leave a respond for Loyez T. Loyez T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loyez T op de google maps. Adres en contacten Loyez T
Location of Loyez T on the google maps. Address and contacts of Loyez T

Andere gerelateerde bedrijven als come Loyez T Loyez T: OLIVER CHRISTOPHER'S | TEATIN GUY/VINS ET PRODUITS DU S/O DE LA FRANCE | ALFA ROMEO QUADRIFOGLIO | Fran?oise A | ECPI

Other related companies as Loyez T: OLIVER CHRISTOPHER'S | TEATIN GUY/VINS ET PRODUITS DU S/O DE LA FRANCE | ALFA ROMEO QUADRIFOGLIO | Fran?oise A | ECPI

Loyez T is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Loyez T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04406585693. Het bedrijf Loyez T bevindt zich op het adres: Rollestraat 78; 1701; Dilbeek (Itterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Landscape architects. Producten gemaakt in Loyez T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Loyez T is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loyez T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loyez T, openstaande posities, locatie van Loyez T op de kaart.

Loyez T is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Loyez T, company assigned to the tax number BE04406585693. The company Loyez T is located at the address: Rollestraat 78; 1701; Dilbeek (Itterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Landscape architects. Products created in Loyez T were not found.
The main activity of Loyez T is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Loyez T is not available. You also can look at reviews of Loyez T, open positions, location of Loyez T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loyez T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loyez T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loyez T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loyez T, employees, financial statistics.