DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT

Contactgegevens DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heernisplein 2-3; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 0477 59 06 20 (+32-0477 59 06 20) 0477 59 06 20 (+32-0477 59 06 20)

Fax (fax): 09 330 38 01 (+32-09 330 38 01) 09 330 38 01 (+32-09 330 38 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT
Products information DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT

BTW identificatienummer (tax): BE03401336669
Ondernemingsnummer: 8656921386
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT
(Get full report from official database of BE for DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT
Addition kinds of activities for DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
357501. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
44999900. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
79990702. Schiettent | Shooting gallery
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.

Werken bij DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Magazijnbediende NL (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnbediende sta je in voor een reeks verschillende taken: - je staat in voor het laden en lossen van de artikelen die het magazijn binnenkomen en controleert de producten - je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en de opslag van de artikelen in het magazijn - je vult de rekken bij - je zorgt voor de afrekening aan de kassa - je helpt klanten verder

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: NAILS & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT in sociale netwerken
Look for responds of DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT. Laat een reactie achter voor DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT. DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT. Leave a respond for DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT. DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT op de google maps. Adres en contacten DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT
Location of DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT on the google maps. Address and contacts of DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT

Andere gerelateerde bedrijven als come DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT: VREDEGERECHT | FR?D?RIC LEROY | JOHNY VANDECANDELAERE | CUISINE EVOLUTIVE | TOM POELMAN

Other related companies as DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT: VREDEGERECHT | FR?D?RIC LEROY | JOHNY VANDECANDELAERE | CUISINE EVOLUTIVE | TOM POELMAN

DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03401336669. Het bedrijf DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT bevindt zich op het adres: Heernisplein 2-3; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 461,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Landscape architects. Producten gemaakt in DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT, openstaande posities, locatie van DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT, company assigned to the tax number BE03401336669. The company DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT is located at the address: Heernisplein 2-3; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 461,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Landscape architects. Products created in DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT were not found.
The main activity of DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT is not available. You also can look at reviews of DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT, open positions, location of DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE TELDER MATHIEU TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT, employees, financial statistics.