BRAEKEN E

Contactgegevens BRAEKEN E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAEKEN E: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAEKEN E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kraaibosstraat 25; 3900; Overpelt, België

Telefoon (phone): 011 64 46 55; 0477 43 21 07 (+32-011 64 46 55; 0477 43 21 07) 011 64 46 55; 0477 43 21 07 (+32-011 64 46 55; 0477 43 21 07)

Fax (fax): +32 (63) 905-65-43 +32 (63) 905-65-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAEKEN E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAEKEN E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAEKEN E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAEKEN E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAEKEN E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAEKEN E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAEKEN E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAEKEN E
Products information BRAEKEN E

BTW identificatienummer (tax): BE09998077392
Ondernemingsnummer: 4849609375
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Gardening & garden maintenance; Ponds - Laying-out & Access.

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAEKEN E
(Get full report from official database of BE for BRAEKEN E)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAEKEN E
Addition kinds of activities for BRAEKEN E

571904. Venster meubilair | Window furnishings
22110301. Crash toweling, katoen | Crash toweling, cotton
22110900. Bandages, gaas en chirurgische stoffen, katoen | Bandages, gauzes and surgical fabrics, cotton
50999915. Toiletten, draagbaar | Toilets, portable
87349909. Bodemanalyse | Soil analysis

Werken bij BRAEKEN E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAEKEN E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAEKEN E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAEKEN E. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

  • Grondwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van BRAEKEN E in sociale netwerken
Look for responds of BRAEKEN E in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAEKEN E. Laat een reactie achter voor BRAEKEN E. BRAEKEN E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAEKEN E. Leave a respond for BRAEKEN E. BRAEKEN E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAEKEN E op de google maps. Adres en contacten BRAEKEN E
Location of BRAEKEN E on the google maps. Address and contacts of BRAEKEN E

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAEKEN E BRAEKEN E: FLCAMPISI DAVIDE | Van Overstraeten J | Pluisje('t) | DIRK VAN HOLLE | PAINS BECK

Other related companies as BRAEKEN E: FLCAMPISI DAVIDE | Van Overstraeten J | Pluisje('t) | DIRK VAN HOLLE | PAINS BECK

BRAEKEN E is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAEKEN E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09998077392. Het bedrijf BRAEKEN E bevindt zich op het adres: Kraaibosstraat 25; 3900; Overpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 317,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Landscape architects. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance; Ponds - Laying-out & Access..
De hoofdactiviteit van BRAEKEN E is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAEKEN E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAEKEN E, openstaande posities, locatie van BRAEKEN E op de kaart.

BRAEKEN E is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAEKEN E, company assigned to the tax number BE09998077392. The company BRAEKEN E is located at the address: Kraaibosstraat 25; 3900; Overpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 317,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Landscape architects. List of products are Gardening & garden maintenance; Ponds - Laying-out & Access..
The main activity of BRAEKEN E is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAEKEN E is not available. You also can look at reviews of BRAEKEN E, open positions, location of BRAEKEN E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAEKEN E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAEKEN E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAEKEN E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAEKEN E, employees, financial statistics.