Beauty Center Charmy

Contactgegevens Beauty Center Charmy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beauty Center Charmy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beauty Center Charmy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Florastraat 74; 9050; Gent (Ledeberg), België

Telefoon (phone): 09 230 79 61 (+32-09 230 79 61) 09 230 79 61 (+32-09 230 79 61)

Fax (fax): +32 (12) 946-87-96 +32 (12) 946-87-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beauty Center Charmy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beauty Center Charmy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beauty Center Charmy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beauty Center Charmy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beauty Center Charmy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beauty Center Charmy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beauty Center Charmy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beauty Center Charmy
Products information Beauty Center Charmy

BTW identificatienummer (tax): BE09559448242
Ondernemingsnummer: 5618377685
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Beauty Center Charmy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beauty Center Charmy
(Get full report from official database of BE for Beauty Center Charmy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beauty Center Charmy
Addition kinds of activities for Beauty Center Charmy

23960000. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
28340600. dermatologica | Dermatologicals
33669908. Machines gietstukken, koper of koper-base legering | Machinery castings, copper or copper-base alloy
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
36290104. Mercurius boog gelijkrichters (elektrische apparaten) | Mercury arc rectifiers (electrical apparatus)
38290700. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
50830300. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment

Werken bij Beauty Center Charmy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beauty Center Charmy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beauty Center Charmy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beauty Center Charmy. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Administratief Bediende te Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die steeds nauwkeurig en discreet te werk gaat. Werk jij graag in Brussel? Lees dan zeker verder. Als administratief bediende sta je in voor: Controle en invoer van de gerealiseerde consumentenkredieten Opvolging en regularisatie van de dossiers waarin de commissies zijn geblokkeerd Beheer van de mailbox en inkomende post Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor consumentenkredieten In productie nemen van hypothecaire kredieten Behandeling van de post voor hypothecaire kredieten Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor hypothecaire kredieten Correctieboekingen Telefonische ondersteuning

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Beauty Center Charmy in sociale netwerken
Look for responds of Beauty Center Charmy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beauty Center Charmy. Laat een reactie achter voor Beauty Center Charmy. Beauty Center Charmy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beauty Center Charmy. Leave a respond for Beauty Center Charmy. Beauty Center Charmy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beauty Center Charmy op de google maps. Adres en contacten Beauty Center Charmy
Location of Beauty Center Charmy on the google maps. Address and contacts of Beauty Center Charmy

Andere gerelateerde bedrijven als come Beauty Center Charmy Beauty Center Charmy: VAN ACKER ELIE | V. BOSMANS | GALUAMETAUX | BUREAU LAMINE | ERNILS

Other related companies as Beauty Center Charmy: VAN ACKER ELIE | V. BOSMANS | GALUAMETAUX | BUREAU LAMINE | ERNILS

Beauty Center Charmy is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beauty Center Charmy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09559448242. Het bedrijf Beauty Center Charmy bevindt zich op het adres: Florastraat 74; 9050; Gent (Ledeberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 836,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Beauty Center Charmy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beauty Center Charmy is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beauty Center Charmy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beauty Center Charmy, openstaande posities, locatie van Beauty Center Charmy op de kaart.

Beauty Center Charmy is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beauty Center Charmy, company assigned to the tax number BE09559448242. The company Beauty Center Charmy is located at the address: Florastraat 74; 9050; Gent (Ledeberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 836,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beauty salons. Products created in Beauty Center Charmy were not found.
The main activity of Beauty Center Charmy is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Beauty Center Charmy is not available. You also can look at reviews of Beauty Center Charmy, open positions, location of Beauty Center Charmy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beauty Center Charmy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beauty Center Charmy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beauty Center Charmy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beauty Center Charmy, employees, financial statistics.