ERNILS

Contactgegevens ERNILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERNILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERNILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENDRIK HEYMANPLEIN 194; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37661044 (+32-37661044) 37661044 (+32-37661044)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERNILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERNILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERNILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERNILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERNILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERNILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERNILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERNILS
Products information ERNILS

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERNILS
(Get full report from official database of BE for ERNILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERNILS
Addition kinds of activities for ERNILS

501203. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
27619904. Fanfold vormen | Fanfold forms
38290603. Turnstiles, uitgerust met tellen mechanismen | Turnstiles, equipped with counting mechanisms
86610104. Broeders kerk | Brethren church

Werken bij ERNILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERNILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERNILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERNILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een productiemedewerker. U helpt mee in het productieproces. U volgt dit digitaal mee en springt indien nodig. Een interne opleiding wordt voorzien. U werkt in ploegensysteem

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

Zoek naar antwoorden van ERNILS in sociale netwerken
Look for responds of ERNILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERNILS. Laat een reactie achter voor ERNILS. ERNILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERNILS. Leave a respond for ERNILS. ERNILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERNILS op de google maps. Adres en contacten ERNILS
Location of ERNILS on the google maps. Address and contacts of ERNILS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERNILS ERNILS: KBC | BOUCHERIE DU PARVIS | BUTERESSENCE | TH. VIAENE | G. VAN DEN BERGH

Other related companies as ERNILS: KBC | BOUCHERIE DU PARVIS | BUTERESSENCE | TH. VIAENE | G. VAN DEN BERGH

ERNILS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERNILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf ERNILS bevindt zich op het adres: HENDRIK HEYMANPLEIN 194; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ERNILS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERNILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERNILS, openstaande posities, locatie van ERNILS op de kaart.

ERNILS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERNILS, company assigned to the tax number BE08080139160. The company ERNILS is located at the address: HENDRIK HEYMANPLEIN 194; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ERNILS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ERNILS is not available. You also can look at reviews of ERNILS, open positions, location of ERNILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERNILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERNILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERNILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERNILS, employees, financial statistics.