ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT

Contactgegevens ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 403; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 24600925 (+32-24600925) 24600925 (+32-24600925)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT
Products information ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT
(Get full report from official database of BE for ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT
Addition kinds of activities for ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT

5932. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
599909. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
24410202. Verpakkingsdozen, hout: nagel of slot hoek | Packing cases, wood: nailed or lock corner
28690506. Zoetstoffen, synthetisch | Sweeteners, synthetic
30690606. Reclaimed rubber (herwerkt door productieprocessen) | Reclaimed rubber (reworked by manufacturing processes)
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
50910701. Boten accessoires en onderdelen | Boat accessories and parts
82490102. Beroepsopleiding | Vocational apprentice training

Werken bij ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT in sociale netwerken
Look for responds of ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT. Laat een reactie achter voor ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT. ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT. Leave a respond for ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT. ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT op de google maps. Adres en contacten ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT
Location of ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT on the google maps. Address and contacts of ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT: Piercot (Résidence) | Nachtegaal (De) | De Witte J Mevr | F.O.R.E.M. | Mar茅chal NV

Other related companies as ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT: Piercot (Résidence) | Nachtegaal (De) | De Witte J Mevr | F.O.R.E.M. | Mar茅chal NV

ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 403; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landmeters; Tuinen. Producten gemaakt in ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT, openstaande posities, locatie van ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT op de kaart.

ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT, company assigned to the tax number BE03794372558. The company ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 403; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landmeters; Tuinen. Products created in ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT were not found.
The main activity of ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT is not available. You also can look at reviews of ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT, open positions, location of ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESTATE & LANDSCAPE MANAGEMENT, employees, financial statistics.