YVES DELCHAMBRE

Contactgegevens YVES DELCHAMBRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES DELCHAMBRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES DELCHAMBRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ALOUETTE 14; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71410119 (+32-71410119) 71410119 (+32-71410119)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES DELCHAMBRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES DELCHAMBRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES DELCHAMBRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES DELCHAMBRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES DELCHAMBRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES DELCHAMBRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES DELCHAMBRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES DELCHAMBRE
Products information YVES DELCHAMBRE

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in YVES DELCHAMBRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES DELCHAMBRE
(Get full report from official database of BE for YVES DELCHAMBRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES DELCHAMBRE
Addition kinds of activities for YVES DELCHAMBRE

365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
394910. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
17110101. Boiler onderhoud contractant | Boiler maintenance contractor
17990204. Corrosiebesturingsinstallatie | Corrosion control installation
22580204. Tricot stoffen | Tricot fabrics
94119903. Onderwijsstatistiek centrum, overheid | Education statistics center, government

Werken bij YVES DELCHAMBRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES DELCHAMBRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES DELCHAMBRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES DELCHAMBRE. Looking for open vacancies in other companies

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van YVES DELCHAMBRE in sociale netwerken
Look for responds of YVES DELCHAMBRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES DELCHAMBRE. Laat een reactie achter voor YVES DELCHAMBRE. YVES DELCHAMBRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES DELCHAMBRE. Leave a respond for YVES DELCHAMBRE. YVES DELCHAMBRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES DELCHAMBRE op de google maps. Adres en contacten YVES DELCHAMBRE
Location of YVES DELCHAMBRE on the google maps. Address and contacts of YVES DELCHAMBRE

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES DELCHAMBRE YVES DELCHAMBRE: FLH. WIJCKMANS & CIE. NV | PEETERS en Zoon | NONDONFAZ P | GOFFIN | ANTOINE BLOMME

Other related companies as YVES DELCHAMBRE: FLH. WIJCKMANS & CIE. NV | PEETERS en Zoon | NONDONFAZ P | GOFFIN | ANTOINE BLOMME

YVES DELCHAMBRE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES DELCHAMBRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf YVES DELCHAMBRE bevindt zich op het adres: RUE DE L'ALOUETTE 14; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landmeters. Producten gemaakt in YVES DELCHAMBRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVES DELCHAMBRE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES DELCHAMBRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES DELCHAMBRE, openstaande posities, locatie van YVES DELCHAMBRE op de kaart.

YVES DELCHAMBRE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES DELCHAMBRE, company assigned to the tax number BE03474945068. The company YVES DELCHAMBRE is located at the address: RUE DE L'ALOUETTE 14; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landmeters. Products created in YVES DELCHAMBRE were not found.
The main activity of YVES DELCHAMBRE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES DELCHAMBRE is not available. You also can look at reviews of YVES DELCHAMBRE, open positions, location of YVES DELCHAMBRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES DELCHAMBRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES DELCHAMBRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES DELCHAMBRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES DELCHAMBRE, employees, financial statistics.