PIERRE JEANFILS

Contactgegevens PIERRE JEANFILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE JEANFILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE JEANFILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT COUNSON 128; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 87275285 (+32-87275285) 87275285 (+32-87275285)

Fax (fax): +32 (65) 261-67-35 +32 (65) 261-67-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE JEANFILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE JEANFILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE JEANFILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE JEANFILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE JEANFILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE JEANFILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE JEANFILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE JEANFILS
Products information PIERRE JEANFILS

BTW identificatienummer (tax): BE03587280273
Ondernemingsnummer: 8804412841
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PIERRE JEANFILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE JEANFILS
(Get full report from official database of BE for PIERRE JEANFILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE JEANFILS
Addition kinds of activities for PIERRE JEANFILS

9221. Politiebescherming | Police protection
30691602. Tape, drukgevoelig: rubber | Tape, pressure sensitive: rubber
51360203. Ondergoed, mannen en jongens ' | Underwear, men's and boys'
76990105. Meteorologische instrument reparatie | Meteorological instrument repair
78199902. Visuele effectenproductie | Visual effects production

Werken bij PIERRE JEANFILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE JEANFILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE JEANFILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE JEANFILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistieke handlangers zomerperiode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de zomerperiode hebben onze klanten nood aan extra handlangers voor logistieke arbeid. Deze tewerkstelling gebeurt op basis van dagplanningen bij diverse klanten! Dit wanneer er tekorten zijn bij het haven- en logistiek personeel wegens vakanties en afwezigheden. Sporadisch kan hier weekendwerk bij zijn (hiervoor kan u zich vrijwillig opgeven, geen verplichting). Je zal bij diverse klanten werken en verschillende taken uitvoeren (laden en lossen, onderhoud terminal, sorteren van goederen en verpakkingsmaterialen, ...). Dit kan in daguren of in shiften zijn (vroege, late).

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • Chauffeur C met ADR (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar chauffeur C met ADR. Je takenpakket bestaat uit: - Rijden met verschillende ladingen - Verschillende tussenstops - Ervoor zorgen dat alles reglementaire geladen en gelost wordt

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van PIERRE JEANFILS in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE JEANFILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE JEANFILS. Laat een reactie achter voor PIERRE JEANFILS. PIERRE JEANFILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE JEANFILS. Leave a respond for PIERRE JEANFILS. PIERRE JEANFILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE JEANFILS op de google maps. Adres en contacten PIERRE JEANFILS
Location of PIERRE JEANFILS on the google maps. Address and contacts of PIERRE JEANFILS

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE JEANFILS PIERRE JEANFILS: GROUP 2 GALLERY | AU QUOTIDIEN | F.C. LINDE-PEER | J.F. VALENTIN | E. WILLEKENS

Other related companies as PIERRE JEANFILS: GROUP 2 GALLERY | AU QUOTIDIEN | F.C. LINDE-PEER | J.F. VALENTIN | E. WILLEKENS

PIERRE JEANFILS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE JEANFILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03587280273. Het bedrijf PIERRE JEANFILS bevindt zich op het adres: RUE ALBERT COUNSON 128; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Landmeters. Producten gemaakt in PIERRE JEANFILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE JEANFILS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE JEANFILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE JEANFILS, openstaande posities, locatie van PIERRE JEANFILS op de kaart.

PIERRE JEANFILS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE JEANFILS, company assigned to the tax number BE03587280273. The company PIERRE JEANFILS is located at the address: RUE ALBERT COUNSON 128; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Landmeters. Products created in PIERRE JEANFILS were not found.
The main activity of PIERRE JEANFILS is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE JEANFILS is not available. You also can look at reviews of PIERRE JEANFILS, open positions, location of PIERRE JEANFILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE JEANFILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE JEANFILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE JEANFILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE JEANFILS, employees, financial statistics.