FLETS J.L. LAMBERT NV

Contactgegevens FLETS J.L. LAMBERT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETS J.L. LAMBERT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETS J.L. LAMBERT NV

Regio (region): Hoeilaart, België

Adres (address): Josse Biesmansstr. 57 1560 Hoeilaart - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-23-01-50 32-10-23-01-50

Fax (fax): 32-10-23-01-55 32-10-23-01-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETS J.L. LAMBERT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETS J.L. LAMBERT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETS J.L. LAMBERT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETS J.L. LAMBERT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETS J.L. LAMBERT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETS J.L. LAMBERT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETS J.L. LAMBERT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETS J.L. LAMBERT NV
Products information FLETS J.L. LAMBERT NV

BTW identificatienummer (tax): BE09821472167
Ondernemingsnummer: 9442169189
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLETS J.L. LAMBERT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Profiel (profile): Ribera d. Guadiana guar. origin Wine Young - Ageing - Vintage - Bulk Extremadura - Almendralejo - Cava

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETS J.L. LAMBERT NV
(Get full report from official database of BE for FLETS J.L. LAMBERT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETS J.L. LAMBERT NV
Addition kinds of activities for FLETS J.L. LAMBERT NV

22110211. Schoenen stoffen | Shoe fabrics
34930000. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
35569902. Kauwgommachines | Chewing gum machinery
73599900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec
78129901. Audiovisuele programma productie | Audio-visual program production
82449903. Hof rapportage school | Court reporting school

Werken bij FLETS J.L. LAMBERT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETS J.L. LAMBERT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETS J.L. LAMBERT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETS J.L. LAMBERT NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

 • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

  Regio: WAARLOOS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

 • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: LEENDERS

  Type: Vaste Job

  Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

 • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: GROEP VAN HOOF

  Type: Vaste Job

  Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

 • Security Application Expert (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

 • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

 • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van FLETS J.L. LAMBERT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLETS J.L. LAMBERT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETS J.L. LAMBERT NV. Laat een reactie achter voor FLETS J.L. LAMBERT NV. FLETS J.L. LAMBERT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETS J.L. LAMBERT NV. Leave a respond for FLETS J.L. LAMBERT NV. FLETS J.L. LAMBERT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETS J.L. LAMBERT NV op de google maps. Adres en contacten FLETS J.L. LAMBERT NV
Location of FLETS J.L. LAMBERT NV on the google maps. Address and contacts of FLETS J.L. LAMBERT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETS J.L. LAMBERT NV FLETS J.L. LAMBERT NV: André B | JOAILLIER MONJARDIN | ASTON MARTIN-LAGONDA | SOPHIE RUTTEN | GEORGES ROSSEEL

Other related companies as FLETS J.L. LAMBERT NV: André B | JOAILLIER MONJARDIN | ASTON MARTIN-LAGONDA | SOPHIE RUTTEN | GEORGES ROSSEEL

FLETS J.L. LAMBERT NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Hoeilaart, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETS J.L. LAMBERT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09821472167. Het bedrijf FLETS J.L. LAMBERT NV bevindt zich op het adres: Josse Biesmansstr. 57 1560 Hoeilaart - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 869,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Ribera d. Guadiana guar. origin Wine Young - Ageing - Vintage - Bulk Extremadura - Almendralejo - Cava. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLETS J.L. LAMBERT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETS J.L. LAMBERT NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETS J.L. LAMBERT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETS J.L. LAMBERT NV, openstaande posities, locatie van FLETS J.L. LAMBERT NV op de kaart.

FLETS J.L. LAMBERT NV is a company, that was registered 2014 in Hoeilaart region, Belgium. Full name of company is FLETS J.L. LAMBERT NV, company assigned to the tax number BE09821472167. The company FLETS J.L. LAMBERT NV is located at the address: Josse Biesmansstr. 57 1560 Hoeilaart - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 869,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Ribera d. Guadiana guar. origin Wine Young - Ageing - Vintage - Bulk Extremadura - Almendralejo - Cava. Industry category is Food & Related products. Products created in FLETS J.L. LAMBERT NV were not found.
The main activity of FLETS J.L. LAMBERT NV is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETS J.L. LAMBERT NV is not available. You also can look at reviews of FLETS J.L. LAMBERT NV, open positions, location of FLETS J.L. LAMBERT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETS J.L. LAMBERT NV, Hoeilaart: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETS J.L. LAMBERT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETS J.L. LAMBERT NV, Hoeilaart: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETS J.L. LAMBERT NV, employees, financial statistics.