ASTON MARTIN-LAGONDA

Contactgegevens ASTON MARTIN-LAGONDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASTON MARTIN-LAGONDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASTON MARTIN-LAGONDA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blaasveldstraat 72; 2830; Willebroek (Tisselt), België

Telefoon (phone): 03 886 39 10 (+32-03 886 39 10) 03 886 39 10 (+32-03 886 39 10)

Fax (fax): 03 886 81 02 (+32-03 886 81 02) 03 886 81 02 (+32-03 886 81 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASTON MARTIN-LAGONDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASTON MARTIN-LAGONDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASTON MARTIN-LAGONDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASTON MARTIN-LAGONDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASTON MARTIN-LAGONDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASTON MARTIN-LAGONDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASTON MARTIN-LAGONDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASTON MARTIN-LAGONDA
Products information ASTON MARTIN-LAGONDA

BTW identificatienummer (tax): BE05659851074
Ondernemingsnummer: 1993438720
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Automobile - Independent distributors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASTON MARTIN-LAGONDA
(Get full report from official database of BE for ASTON MARTIN-LAGONDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASTON MARTIN-LAGONDA
Addition kinds of activities for ASTON MARTIN-LAGONDA

1041. Gouden ertsen | Gold ores
4214. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
28359901. Barium diagnostische middelen | Barium diagnostic agents
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
38210123. Shakers en roerders | Shakers and stirrers

Werken bij ASTON MARTIN-LAGONDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASTON MARTIN-LAGONDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASTON MARTIN-LAGONDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASTON MARTIN-LAGONDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

Zoek naar antwoorden van ASTON MARTIN-LAGONDA in sociale netwerken
Look for responds of ASTON MARTIN-LAGONDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASTON MARTIN-LAGONDA. Laat een reactie achter voor ASTON MARTIN-LAGONDA. ASTON MARTIN-LAGONDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASTON MARTIN-LAGONDA. Leave a respond for ASTON MARTIN-LAGONDA. ASTON MARTIN-LAGONDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASTON MARTIN-LAGONDA op de google maps. Adres en contacten ASTON MARTIN-LAGONDA
Location of ASTON MARTIN-LAGONDA on the google maps. Address and contacts of ASTON MARTIN-LAGONDA

Andere gerelateerde bedrijven als come ASTON MARTIN-LAGONDA ASTON MARTIN-LAGONDA: ETS LE GARDON | ANTONIO MONACO | ROGER DESCHEPPER | VAN ROYEN INGRID | BERNARD FOUBERT

Other related companies as ASTON MARTIN-LAGONDA: ETS LE GARDON | ANTONIO MONACO | ROGER DESCHEPPER | VAN ROYEN INGRID | BERNARD FOUBERT

ASTON MARTIN-LAGONDA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASTON MARTIN-LAGONDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659851074. Het bedrijf ASTON MARTIN-LAGONDA bevindt zich op het adres: Blaasveldstraat 72; 2830; Willebroek (Tisselt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 480,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Independent distributors. Lijst met producten zijn Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van ASTON MARTIN-LAGONDA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASTON MARTIN-LAGONDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASTON MARTIN-LAGONDA, openstaande posities, locatie van ASTON MARTIN-LAGONDA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASTON MARTIN-LAGONDA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASTON MARTIN-LAGONDA, company assigned to the tax number BE05659851074. The company ASTON MARTIN-LAGONDA is located at the address: Blaasveldstraat 72; 2830; Willebroek (Tisselt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 480,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Independent distributors. List of products are Autombile concessionaires.
The main activity of ASTON MARTIN-LAGONDA is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASTON MARTIN-LAGONDA is not available. You also can look at reviews of ASTON MARTIN-LAGONDA, open positions, location of ASTON MARTIN-LAGONDA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASTON MARTIN-LAGONDA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASTON MARTIN-LAGONDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASTON MARTIN-LAGONDA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASTON MARTIN-LAGONDA, employees, financial statistics.