ERWIN WILLEMS

Contactgegevens ERWIN WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERWIN WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERWIN WILLEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 43; 3071; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27599653 (+32-27599653) 27599653 (+32-27599653)

Fax (fax): +32 (61) 632-72-29 +32 (61) 632-72-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERWIN WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERWIN WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERWIN WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERWIN WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERWIN WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERWIN WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERWIN WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERWIN WILLEMS
Products information ERWIN WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE07982635498
Ondernemingsnummer: 7305603027
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ERWIN WILLEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERWIN WILLEMS
(Get full report from official database of BE for ERWIN WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERWIN WILLEMS
Addition kinds of activities for ERWIN WILLEMS

421399. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
38420417. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
57190110. Barbecuegrills | Barbeque grills
59630304. Kranten, thuisbezorging, niet door printers of uitgevers | Newspapers, home delivery, not by printers or publishers
73590000. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec

Werken bij ERWIN WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERWIN WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERWIN WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERWIN WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een KOELTECHNIEKER (m/v).

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van ERWIN WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of ERWIN WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERWIN WILLEMS. Laat een reactie achter voor ERWIN WILLEMS. ERWIN WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERWIN WILLEMS. Leave a respond for ERWIN WILLEMS. ERWIN WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERWIN WILLEMS op de google maps. Adres en contacten ERWIN WILLEMS
Location of ERWIN WILLEMS on the google maps. Address and contacts of ERWIN WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERWIN WILLEMS ERWIN WILLEMS: Schlafparadies | Simatex BVBA | DE GOUDEN KREEFT | Graphicity SA | Lauria-Car SPRL

Other related companies as ERWIN WILLEMS: Schlafparadies | Simatex BVBA | DE GOUDEN KREEFT | Graphicity SA | Lauria-Car SPRL

ERWIN WILLEMS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERWIN WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07982635498. Het bedrijf ERWIN WILLEMS bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 43; 3071; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landmeters. Producten gemaakt in ERWIN WILLEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERWIN WILLEMS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERWIN WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERWIN WILLEMS, openstaande posities, locatie van ERWIN WILLEMS op de kaart.

ERWIN WILLEMS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERWIN WILLEMS, company assigned to the tax number BE07982635498. The company ERWIN WILLEMS is located at the address: KASTEELSTRAAT 43; 3071; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landmeters. Products created in ERWIN WILLEMS were not found.
The main activity of ERWIN WILLEMS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ERWIN WILLEMS is not available. You also can look at reviews of ERWIN WILLEMS, open positions, location of ERWIN WILLEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERWIN WILLEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERWIN WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERWIN WILLEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERWIN WILLEMS, employees, financial statistics.