BARTHOLOMEUS CLEUREN

Contactgegevens BARTHOLOMEUS CLEUREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARTHOLOMEUS CLEUREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BARTHOLOMEUS CLEUREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMISSTRAAT 24; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12457337 (+32-12457337) 12457337 (+32-12457337)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARTHOLOMEUS CLEUREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARTHOLOMEUS CLEUREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARTHOLOMEUS CLEUREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARTHOLOMEUS CLEUREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARTHOLOMEUS CLEUREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARTHOLOMEUS CLEUREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARTHOLOMEUS CLEUREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARTHOLOMEUS CLEUREN
Products information BARTHOLOMEUS CLEUREN

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BARTHOLOMEUS CLEUREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARTHOLOMEUS CLEUREN
(Get full report from official database of BE for BARTHOLOMEUS CLEUREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BARTHOLOMEUS CLEUREN
Addition kinds of activities for BARTHOLOMEUS CLEUREN

346599. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
871300. Surveying services | Surveying services
26719902. Papier, bekleed of gelamineerd voor verpakking | Paper, coated or laminated for packaging
36630104. Mobiele radiotelefoon | Cellular radio telephone
51710000. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals

Werken bij BARTHOLOMEUS CLEUREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARTHOLOMEUS CLEUREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARTHOLOMEUS CLEUREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARTHOLOMEUS CLEUREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van BARTHOLOMEUS CLEUREN in sociale netwerken
Look for responds of BARTHOLOMEUS CLEUREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARTHOLOMEUS CLEUREN. Laat een reactie achter voor BARTHOLOMEUS CLEUREN. BARTHOLOMEUS CLEUREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARTHOLOMEUS CLEUREN. Leave a respond for BARTHOLOMEUS CLEUREN. BARTHOLOMEUS CLEUREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARTHOLOMEUS CLEUREN op de google maps. Adres en contacten BARTHOLOMEUS CLEUREN
Location of BARTHOLOMEUS CLEUREN on the google maps. Address and contacts of BARTHOLOMEUS CLEUREN

Andere gerelateerde bedrijven als come BARTHOLOMEUS CLEUREN BARTHOLOMEUS CLEUREN: CREMATORIUM VAN HASSELT | IMPRIMERIE DE GROOTE | Euro-Tuin BVBA | JEAN-PAUL MESSIAEN | CARDANOL CHEMICALS

Other related companies as BARTHOLOMEUS CLEUREN: CREMATORIUM VAN HASSELT | IMPRIMERIE DE GROOTE | Euro-Tuin BVBA | JEAN-PAUL MESSIAEN | CARDANOL CHEMICALS

BARTHOLOMEUS CLEUREN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BARTHOLOMEUS CLEUREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf BARTHOLOMEUS CLEUREN bevindt zich op het adres: SMISSTRAAT 24; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Landmeters. Producten gemaakt in BARTHOLOMEUS CLEUREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BARTHOLOMEUS CLEUREN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARTHOLOMEUS CLEUREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARTHOLOMEUS CLEUREN, openstaande posities, locatie van BARTHOLOMEUS CLEUREN op de kaart.

BARTHOLOMEUS CLEUREN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BARTHOLOMEUS CLEUREN, company assigned to the tax number BE06664001464. The company BARTHOLOMEUS CLEUREN is located at the address: SMISSTRAAT 24; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Landmeters. Products created in BARTHOLOMEUS CLEUREN were not found.
The main activity of BARTHOLOMEUS CLEUREN is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BARTHOLOMEUS CLEUREN is not available. You also can look at reviews of BARTHOLOMEUS CLEUREN, open positions, location of BARTHOLOMEUS CLEUREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARTHOLOMEUS CLEUREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARTHOLOMEUS CLEUREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARTHOLOMEUS CLEUREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARTHOLOMEUS CLEUREN, employees, financial statistics.