ADRIEN BREES

Contactgegevens ADRIEN BREES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIEN BREES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIEN BREES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINCOLNSTRAAT 87; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23444159 (+32-23444159) 23444159 (+32-23444159)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIEN BREES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIEN BREES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIEN BREES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIEN BREES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIEN BREES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIEN BREES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIEN BREES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIEN BREES
Products information ADRIEN BREES

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ADRIEN BREES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIEN BREES
(Get full report from official database of BE for ADRIEN BREES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIEN BREES
Addition kinds of activities for ADRIEN BREES

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
279600. Platemaking diensten | Platemaking services
10990502. Titaniferous-magnetiet mijnbouw | Titaniferous-magnetite mining
20350103. Mayonaise | Mayonnaise
28210213. Polytetrafluorethyleenharsen, teflon | Polytetrafluoroethylene resins, teflon

Werken bij ADRIEN BREES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIEN BREES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIEN BREES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIEN BREES. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES LAARNE - DESTELBERGEN - HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN.

  • Poetshulp Beersel (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

Zoek naar antwoorden van ADRIEN BREES in sociale netwerken
Look for responds of ADRIEN BREES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIEN BREES. Laat een reactie achter voor ADRIEN BREES. ADRIEN BREES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIEN BREES. Leave a respond for ADRIEN BREES. ADRIEN BREES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIEN BREES op de google maps. Adres en contacten ADRIEN BREES
Location of ADRIEN BREES on the google maps. Address and contacts of ADRIEN BREES

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIEN BREES ADRIEN BREES: FLEMINGS MARC | MARC MOMBAERTS | FE. POTIEZ MICHEL | REMBRANDT | BERT DEPRAETER

Other related companies as ADRIEN BREES: FLEMINGS MARC | MARC MOMBAERTS | FE. POTIEZ MICHEL | REMBRANDT | BERT DEPRAETER

ADRIEN BREES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIEN BREES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf ADRIEN BREES bevindt zich op het adres: LINCOLNSTRAAT 87; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Landmeters. Producten gemaakt in ADRIEN BREES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADRIEN BREES is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIEN BREES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIEN BREES, openstaande posities, locatie van ADRIEN BREES op de kaart.

ADRIEN BREES is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADRIEN BREES, company assigned to the tax number BE02787475585. The company ADRIEN BREES is located at the address: LINCOLNSTRAAT 87; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Landmeters. Products created in ADRIEN BREES were not found.
The main activity of ADRIEN BREES is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIEN BREES is not available. You also can look at reviews of ADRIEN BREES, open positions, location of ADRIEN BREES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIEN BREES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIEN BREES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIEN BREES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIEN BREES, employees, financial statistics.