JOZEF FABRI

Contactgegevens JOZEF FABRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF FABRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF FABRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): UITBREIDINGSTRAAT 11BA; 2547; LINT, België

Telefoon (phone): 34559586 (+32-34559586) 34559586 (+32-34559586)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF FABRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF FABRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF FABRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF FABRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF FABRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF FABRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF FABRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF FABRI
Products information JOZEF FABRI

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JOZEF FABRI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters and schatters; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF FABRI
(Get full report from official database of BE for JOZEF FABRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF FABRI
Addition kinds of activities for JOZEF FABRI

3312. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
01610402. Bok Choy boerderij | Bok choy farm
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
33390304. Silicon, pure | Silicon, pure
87419903. Industrieel Management | Industrial management

Werken bij JOZEF FABRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF FABRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF FABRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF FABRI. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Elektricien (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van JOZEF FABRI in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF FABRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF FABRI. Laat een reactie achter voor JOZEF FABRI. JOZEF FABRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF FABRI. Leave a respond for JOZEF FABRI. JOZEF FABRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF FABRI op de google maps. Adres en contacten JOZEF FABRI
Location of JOZEF FABRI on the google maps. Address and contacts of JOZEF FABRI

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF FABRI JOZEF FABRI: FEDERALE POLITIE | SMETS TAILORS | CONTICARS | MIDAS | BEHAEGEL F. VERZEKERINGSMAKELAAR

Other related companies as JOZEF FABRI: FEDERALE POLITIE | SMETS TAILORS | CONTICARS | MIDAS | BEHAEGEL F. VERZEKERINGSMAKELAAR

JOZEF FABRI is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF FABRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf JOZEF FABRI bevindt zich op het adres: UITBREIDINGSTRAAT 11BA; 2547; LINT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Landmeters and schatters; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in JOZEF FABRI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF FABRI is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF FABRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF FABRI, openstaande posities, locatie van JOZEF FABRI op de kaart.

JOZEF FABRI is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF FABRI, company assigned to the tax number BE07938415527. The company JOZEF FABRI is located at the address: UITBREIDINGSTRAAT 11BA; 2547; LINT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Landmeters and schatters; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in JOZEF FABRI were not found.
The main activity of JOZEF FABRI is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF FABRI is not available. You also can look at reviews of JOZEF FABRI, open positions, location of JOZEF FABRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF FABRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF FABRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF FABRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF FABRI, employees, financial statistics.