SIMON F.

Contactgegevens SIMON F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIMON F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIMON F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D?AH?R?E 39; 6747; SAINT-L?GER, België

Telefoon (phone): 63216332 (+32-63216332) 63216332 (+32-63216332)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIMON F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIMON F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIMON F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIMON F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIMON F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIMON F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIMON F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIMON F.
Products information SIMON F.

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in SIMON F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters and schatters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIMON F.
(Get full report from official database of BE for SIMON F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIMON F.
Addition kinds of activities for SIMON F.

286999. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
14299911. Zandsteen, gebroken en gebroken-steengroeven | Sandstone, crushed and broken-quarrying
36130207. Panelen en distributieplaten, elektrisch | Panelboards and distribution boards, electric
51590301. veren | Feathers
73899944. Relocation service | Relocation service

Werken bij SIMON F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIMON F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIMON F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIMON F.. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

Zoek naar antwoorden van SIMON F. in sociale netwerken
Look for responds of SIMON F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIMON F.. Laat een reactie achter voor SIMON F.. SIMON F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIMON F.. Leave a respond for SIMON F.. SIMON F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIMON F. op de google maps. Adres en contacten SIMON F.
Location of SIMON F. on the google maps. Address and contacts of SIMON F.

Andere gerelateerde bedrijven als come SIMON F. SIMON F.: ADMINISTRATION COMMUNALE | Drytec SA | Stoops J | W. Van Aeken & Zoon B.V.B.A. | COV Services

Other related companies as SIMON F.: ADMINISTRATION COMMUNALE | Drytec SA | Stoops J | W. Van Aeken & Zoon B.V.B.A. | COV Services

SIMON F. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIMON F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf SIMON F. bevindt zich op het adres: RUE D?AH?R?E 39; 6747; SAINT-L?GER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Landmeters and schatters. Producten gemaakt in SIMON F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIMON F. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIMON F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIMON F., openstaande posities, locatie van SIMON F. op de kaart.

SIMON F. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIMON F., company assigned to the tax number BE02441680908. The company SIMON F. is located at the address: RUE D?AH?R?E 39; 6747; SAINT-L?GER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Landmeters and schatters. Products created in SIMON F. were not found.
The main activity of SIMON F. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SIMON F. is not available. You also can look at reviews of SIMON F., open positions, location of SIMON F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIMON F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIMON F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIMON F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIMON F., employees, financial statistics.